Hvordan ville du reagere, hvis du blev fyret? Christina Ørbech Fjerritslev har gennem Lønsikring i Krifa fået tilknyttet en Job Coach.
Forside/ Inspiration/ Arbejdsvilkår/ Lønsikring giver en fantastisk tryghed
Forside/ .../ Lønsikring giver en fantastisk tryghed

Lønsikringskunde: ”Jeg frygter ikke længere fyringer”

Hvordan ville du reagere, hvis du blev fyret? Christina Ørbech Fjerritslev har gennem Lønsikring i Krifa fået tilknyttet en Job Coach. Her fik hun motivation, profilering og kampgejst – og nu starter hun snart på sit nye arbejde. 
Ikon artikel
Journalist
Sebastian Persson Iversen

”Det var ikke nemt pludselig at blive ledig, da jeg altid havde haft et arbejde. Det var jo en fuldstændig ny
situation for mig. Jeg havde aldrig skrevet et ordentligt CV før.”

Sådan beskriver Christina det, efter hun blev fyret. Gennem Lønsikring har hun haft samtaler med en Job Coach, der har hjulpet hende med at finde rundt i jobsøgningsjunglen, efter hun blev kastet for løverne med en måneds opsigelse 1. juli i år.

”Jeg blev meget overrumplet, da jeg blev fyret. Det er svært at komme tilbage på sporet igen. Jeg mistede modet til at være synlig for arbejdsgiverne, men min Job Coach fik mig op i omdrejninger igen med opdateret CV, LinkedIn, DISC-profil og en masse motivation,” siger Christina.

Meget mere end et nyt CV

Christina har haft Lønsikring siden 2010, men fik først brug for det i 2015. Efter mange år som konstruktør i tekstilbranchen blev hun opsagt. Hun havde fem måneders opsigelse, hvilket betød, at hun havde god tid til at forberede sig og se efter nye muligheder.

Hun nåede heller aldrig mere end at lave et moderne CV med hendes tidligere Job Coach, så var hun tilbage i job. Da hun 1. juli blev ledig for anden gang, skulle en ny Job Coach vise sit værd – og det gjorde han.

”Min Job Coach har taget godt hånd om mig og sørget for, at jeg er kommet ud og være synlig. Han har endda anbefalet mig på LinkedIn. Det motiverede mig enormt meget, og nu har det allerede båret frugt,” fortæller Christina.

Jobtilbud? Ja tak!

Christinas samarbejde med Job Coachen har været særdeles effektivt. 11. september starter hun på sit nye arbejde, og hendes opdaterede CV bliver nu brugt som eksempel ved Job Vision, fordi det endte med at blive så godt.

”Jeg er kommet så langt i det her, at jeg ikke frygter en fyring igen. På grund af Job Coachen har jeg nu de redskaber, det kræver at komme tilbage på arbejdsmarkedet! Og nu glæder jeg mig bare til at komme i gang med mit nye arbejde,” siger Christina.

Ud over samtaler med en Job Coach, når du er ledig, får du med Lønsikring også karrieresamtaler og mulighed for at få dækket op til 90 % af din løn minus AM-bidrag. Læs mere her…

Overvej også: Kan din økonomi holde til ledighed?

Skulle du ske at miste dit job, ændres din økonomi. Og faktisk viser undersøgelser, at hver anden ledige har økonomiske problemer. Derfor skal du overveje, hvordan din økonomi vil se ud på dagpenge - og om du skal forsikre din løn. Med Krifas Lønsikring kan du få op til 21.000 kr. oven i dine dagpenge. Prøv vores beregner og se, hvad det koster dig at sikre din økonomi.