Lær om at få et bæredygtigt arbejdsliv, hvor du træffer de rigtige valg – både de rigtige fravalg og de rigtige tilvalg.
Forside/ Inspiration til dit arbejdsliv/ Hold fri/ Vælg fra det gælder dit liv
Forside/ .../ Vælg fra det gælder dit liv

Vælg fra! Det gælder dit arbejdsliv

Lær om at få et bæredygtigt arbejdsliv, hvor du træffer de rigtige valg – både de rigtige fravalg og de rigtige tilvalg.
Ikon podcast
Konsulent
Thomas Munk-Osmundsen

Hvad er det gode liv for dig – og hvad kendetegner et godt og bæredygtigt arbejdsliv? Hvis du har oplevet det modsatte, er præget af tidspres, er mødt af urimelige krav og uoverskuelige valgmuligheder, ved du allerede, at det ikke er holdbart.

Du har et valg, men sagen er den, at det kræver fokus og ro at vælge fra – og samtidig vælge det rigtige til. Det er ikke desto mindre afgørende for os som mennesker, at vi gør noget. For det er den eneste vej til trivsel, overskud og et godt arbejdsliv, på den lange bane.

Lyt til Birgitte Sally, der er direktør i Sally Kommunikation og har mange års erfaring som konsulent og underviser på danske arbejdspladser. Hun har skrevet flere anmelderroste bøger og valgte i 2015 at tage en radikal beslutning om at sælge sin lejlighed i København og købe en gård i Odsherred. Den er hun nu i færd med at lave om til et økologisk landbrug og retrætested. Hun har hjulpet mange mennesker med ondt i arbejdslivet og kender derfor både de negative konsekvenser og de mulige løsninger.

Nu sætter hun fokus på emnet i sin nye bog ”Vælg fra – og bliv bedre til at vælge det rigtige til”.

Vi har +100 podcasts
Vores podcasts er for alle - om du er medlem eller ej.

Følg Krifa Podcast på Spotify Følg Krifa Podcast på Apple Podcasts


Var indholdet interessant?
Ja
Nej

Vi har modtaget din kommentar

Dette kan også have din interesse