Du kan lytte til podcasts om jobsøgning ud fra din persontype.
Forside/ Inspiration/ Udvikling/ Hvilken persontype er du? Download vores app her og tjek selv!
Forside/ .../ Hvilken persontype er du? Download vores app her og tjek selv!

Hvilken persontype er du?

Med en app fra Krifa har du mulighed for at blive klogere på dig selv og din persontype. Du svarer på en række forskellige spørgsmål, som giver dig en vurdering af, hvilken type person du er. Resultatet kan du bruge til at udvikle din karriere, i samarbejdet med dine kolleger eller i jobsøgningen. 
Ikon artikel
Journalist
Cecilia Bach Baagø

En persontypetest giver dig et billede af, hvordan du er som person, og hvorfor du reagerer, som du gør i forskellige situationer. At kende sin persontype giver nyttig viden i både dit arbejdsliv, i samarbejdet med dine kolleger, eller når du søger job. Kort sagt: En persontypetest hjælper dig med at sætte ord på, hvilken type du er som person. 

App’en giver dig forskellige muligheder

  • Du kan blive ringet op af en jobrådgiver fra Krifa og få rådgivning om, hvordan din personprofil bedst kan bruges i karriereudviklingen, jobsøgningen eller til jobsamtalen.
  • App’en viser dig konkrete stillingsforslag, der matcher din persontype. Du kan også få vejledning om brancheskift, hvis du er interesseret i det. 

 

Hent app’en
Du kan hente app’en til Android og iPhone.
Book en arbejdslivssamtale
Som medlem i Krifa Plus kan du få professionel og personlig hjælp til din jobsøgning af vores dygtige arbejdslivskonsulenter. 

Dette kan også have din interesse