Forside/ Inspiration til dit arbejdsliv/ Karriereudvikling/ Kan arbejdslystsamtaler give ro i dit arbejdsliv? - Læs her!
Forside/ .../ Kan arbejdslystsamtaler give ro i dit arbejdsliv? - Læs her!

Arbejdslystsamtalen gav mig en ro omkring, hvad jeg skal i mit arbejdsliv

Det er ikke kun som ledig, at en arbejdslystsamtale kan være nyttig. For Anette Wadts vedkommende, hjalp Krifas konsulent med at give nye perspektiver på hendes arbejdsliv og dermed mere glæde. 
Ikon artikel
Journalist
Lisa Dupont Lehtinen

Når man er midtvejs i sit arbejdsliv, er der mange, der bliver ramt af tanken, om de nu også er det rette sted. Det oplevede 50-årige Anette Wadt, der bor i Jyllinge ved Roskilde. 

I stedet for at gå med frustrationerne selv, valgte hun at tage til en arbejdslystsamtale hos sin lokale Krifa-afdeling. 

- Jeg har efterhånden været mange år på arbejdsmarkedet og havde tænkt over, om jeg var på min rette hylde. For at blive klogere på mine egentlige behov, tog jeg til en arbejdslystsamtale hos Krifa for at drøfte min situation, fortæller Anette Wadt. 

De sidste tre år har hun arbejdet som salgsassistent hos virksomheden Bossard Denmark, hvor hun hovedsagligt tager sig af kundeordrer- og henvendelser. 

Men med en lang karriere inden for salg, begyndte spørgsmålet at melde sig, om Anette Wadt var i den branche, hun ønskede.

- Det var så tiltrængt, at en fagperson spurgte ind til de rigtige ting, kunne kaste alle bolde i luften og hjælpe mig med at finde ud af, hvad der er vigtigt for mig. Hvem jeg er i mit arbejde, og hvad der er vigtigst for mig, lyder det fra Anette Wadt.

Fakta om arbejdslystsamtale

  • Foregår med en arbejdslystkonsulent, som tager udgangspunkt i din situation og hjælper med at forbedre din arbejdslyst. 
  • Henvender sig til både jobsøgende og personer i job og kan foregå over telefon eller ved personligt møde. Alle afdelinger har arbejdslystkonsulenter ansat.
  • Arbejder med det hele menneske for at skabe en tilværelse, hvor der er balance mellem arbejde og privatliv. 

Læs mere, og bestil en arbejdslystsamtale her

At tale om arbejdsliv, mens man er i job

Selvom Anette Wadt har arbejde, har hun fået meget ud af at tale om sit arbejdsliv - og har efterfølgende fået mere arbejdsglæde, nu hvor tvivlen er skiftet ud med fokus, forklarer hun:

- Samtalen hos Krifa gav mig en ro omkring, hvad jeg skal i mit arbejdsliv, og konsulenten hjalp mig med at erkende, at jeg er det rette sted. Jeg er blevet afklaret og tager nu glad på arbejde, fordi jeg har fået de andre tanker afskrevet. 

Anette Wadt vil anbefale, at også personer, der er i arbejde, tager til en arbejdslystsamtale: 

- Jeg hører tit fra andre, at de ikke er tilfredse med deres arbejde, og her er det sundt at få en fagpersons øjne på ens situation og de muligheder, man har, siger hun. 

Anette Wadt har endda fået grønt lys fra sin chef til selv at tage uddannelsen som arbejdslystkonsulent, hvilket hun glæder sig til at gå i gang med. 

Vil du have en arbejdslivssamtale?
Sammen med dig vil vi gerne sætte spot på, hvad der motiverer og driver dig.

Dette kan også have din interesse