Forside/ Inspiration til dit arbejdsliv/ Karriereudvikling/ Du kan mere, end du tror - Find motivation i vores podcast her!
Forside/ .../ Du kan mere, end du tror - Find motivation i vores podcast her!
Annette Fredskov  løb 1 maratonløb hver dag i et helt år. Ja, faktisk 366 løb på 365 dage.

Du kan mere end du tror

Vi kan nemt bilde os ind, at noget er umuligt for os, selvom det ikke er tilfældet. For ofte kan vi mere end vi tror. Du kan ofte mere end du tror.
Ikon podcast
Konsulent
Flemming Skjølstrup

Annette Fredskov er et levende eksempel på det. Hun gjorde noget andre mente var umuligt. Hun løb 1 maratonløb hver dag i et helt år. Ja, faktisk 366 løb på 365 dage! 
Inden hun besluttede sig for det, havde hun fået en sclerose-diagnose, og lægen anbefalede, at hun ikke løb for lange ture (!). Hun var nedslået, men tog en radikal beslutning og lagde en plan, sammen med hendes familie. 

Idag har hun ingen sclerose-symptomer, og gør alt for at få det bedste ud af sit liv. Ikke bare sin egen skyld men for dem omkring hende. Hun betragter sig selv som en almindelig kvinde, der lever et almindeligt liv, med mand og børn i Næstved. Men hun gjorde noget meget ualmindeligt.

Hør her interviewet med hende. Hun deler ud af sine erfaringer og giver sine bedste råd. Så du kan bryde med dine vante forestillinger, og finde inspiration til at nå dine mål, og gøre det, du troede var umuligt.

Vi har +100 podcasts
Vores podcasts er for alle - om du er medlem eller ej.

Følg Krifa Podcast på Spotify Følg Krifa Podcast på Apple Podcasts


Var indholdet interessant?
Ja
Nej

Vi har modtaget din kommentar

Dette kan også have din interesse