Forside/ Inspiration til dit arbejdsliv/ Karriereudvikling/ Opnå dit fulde potentiale - Hardeep Dhanjal motiverer dig her!
Forside/ .../ Opnå dit fulde potentiale - Hardeep Dhanjal motiverer dig her!
Kajakroer sejler på en vild flod

Nå dit fulde potentiale med Hardeep Dhanjal

Har du tabt en drøm på gulvet, og har du bare ikke kunnet se, hvordan du skulle få den realiseret? Lader du dig somme tider stoppe ved tanken om, hvad andre tænker, fremfor hvad du reelt ønsker? Har du prøvet bare at være mellemtilfreds uden rigtig at vide hvorfor eller uden rigtig at gøre noget ved det? 
 
Ikon podcast
Konsulent
Ulrik Skovgaard

I denne podcast får du en energiindsprøjtning og en lyst til at opnå dit fulde potentiale ved hjælp at motivationstaleren og gadedrengen fra Farum – Hardeep Dhanjal.

Hardeep Dhanjal er en blændende foredragsholder, der leverer et dynamisk, energisk og livsbekræftende interview om at udleve sine drømme og tage ansvar for sit eget liv for at opnå sit fulde potentiale. 
Hardeep har et særligt talent for at kommunikere på både alvorlig og underholdende vis på en og samme tid, hvor han ærligt deler ud af sine egne livserfaringer på godt og ondt.
Vejen til succes kræver mere end bare håb, ønsker og drømme. Mest af alt kræver det handling – også de dage hvor andet trækker mere, end tanken om at skulle arbejde med sig selv og sine mål. 
(Mange af os ved godt, hvad der skal til, for at vi kan lykkes med de planer vi sætter os for. Men ofte er det svært at prioritere vores egne mål og drømme ind i en travl hverdag. 
Derfor kan du gratis hente et øvelsesark, hvor du vil blive introduceret til SMART-modellen.

Læs mere om Hardeep

God lyttelyst
Vi har +100 podcasts
Vores podcasts er for alle - om du er medlem eller ej.

Følg Krifa Podcast på Spotify Følg Krifa Podcast på Apple Podcasts


Var indholdet interessant?
Ja
Nej

Vi har modtaget din kommentar

Dette kan også have din interesse