Blond kvinde kigger ud
Forside/ Inspiration til dit arbejdsliv/ Konflikt og krise/ Sådan overlever du den dårlige dag - Læs om hverdags-kriser her!
Forside/ .../ Sådan overlever du den dårlige dag - Læs om hverdags-kriser her!

Vil du overleve den dårlige dag på den bedste måde?

Kender du også de dage, hvor alting bare vender forkert og hvor humøret aldrig kommer over frysepunktet?
Ikon podcast
Konsulent
Ulrik Skovgaard

Der kan være mange årsager til en dårlig dag, og i mange jobs er der ikke plads til, at den får lov til at dominere. En væsentlig pointe i denne podcast er, at vi ved at ændre adfærd automatisk påvirker humøret. En dårlig dag kan medføre, at vi reagerer irritabelt, stresset og nervøst – ikke just motiverende og til gavn for arbejdsglæden. I  denne podcast får du metoder til at udvikle fleksibilitet, selvtillid og en evne til selv at bestemme, når den dårlige dag banker på.

Vi taler med Lars Klingert, der er uddannet journalist. Han blev for alvor kendt i offentligheden sidst i 1990'erne, hvor han med sin karakteristiske dybe stemme, rådgav lytterne og seere som vært på DR programmet Natteravnen. Måske husker du ham også fra P3 programmerne Strax og Fri Fredag fra samme periode. Herefter startede Lars Klingert sin egen konsulentvirksomhed, som i dag tilbyder kurser indenfor bl.a. stemmetræning og kommunikation.

Lyt med og bliv klar til at tage action på de dårlige dage.

Vi har +100 podcasts
Vores podcasts er for alle - om du er medlem eller ej.

Følg Krifa Podcast på Spotify Følg Krifa Podcast på Apple Podcasts

Var indholdet interessant?
Ja
Nej

Vi har modtaget din kommentar

Dette kan også have din interesse