Forside/ .../ Ledelse

Ledelse

Er du leder eller har du lederambitioner, så er det vigtigt for både din og dine medarbejderes arbejdslyst, at du har fokus på din personlige og faglige lederstil. Krifa har samlet inspiration og værktøjer, som vi håber, kan inspirere dig i dit daglige arbejdsliv.


Inspiration

En hverdag som leder kan være uforudsigelig. Du har sandsynligvis brug for en god værktøjskasse med relevante ledelsesværktøjer. Vi har samlet en masse viden og værktøjer til dig, der er leder eller har lederambitioner. Her på siden finder du inspiration til, hvordan du som leder kan håndtere konflikter, motivere dine medarbejdere, sætte fokus på det gode samarbejde, afholde gode MU-Samtaler og ikke mindst få hjælp til at styrke dit personlige lederskab og din personlige lederstil.

Netværk for ledere

Savner du inspiration til din hverdag som leder og kunne du tænke dig sparring med lederkollegaer fra forskellige brancher? Så tilbyder Krifa både digitale og fysiske netværk for dig, der er leder eller har lederambitioner. Til netværksmøderne vil der være fokus på ledelse og god arbejdslyst. Du vil blive præsenteret for relevant viden om, hvad der giver dig og dine medarbejdere god arbejdslyst. Derudover vil du få lejlighed for at vende ledelsesudfordringer med lederkollegaer i et fortroligt forum.

Har du lyst til sparring og inspiration til din ledelse? Så meld dig ind i Krifas digitale netværk for ledere og lederaspiranter. Her vil vi dele værktøjer og sidste nyt om ledelse, som kan inspirere dig i din hverdag som leder.

Vil du gerne møde andre ledere og få inspiration til din ledelse? Meld dig ind i et af Krifas lokale netværk for ledere og lederaspiranter og få sparring og ny viden og værktøjer til dit daglige lederliv.


Kurser og webinarer

Krifa tilbyder praksisnære kurser i ledelse og projektledelse. Både for dig der allerede er leder eller dig der har lederambitioner.

Vil du arbejde med trivslen og have konkrete værktøjer til, hvordan du som leder kan øge arbejdslysten hos dig og dine medarbejdere, så har du også mulighed for at uddanne dig til certificeret arbejdslystkonsulent. Arbejdslystkonsulentuddannelsen udbydes flere steder i landet og er et samarbejde mellem Krifa og Erhvervsakademi Dania.

I Krifa har du adgang til masser af webinarer, som du kan deltage i hjemme fra sofaen.

Endelig kan du gennem en række læringsvideoer udviklet af Krifas eksperter i jobtrivsel få inspiration til, hvordan du kan styrke din kommunikation.

Jeg deltog i forløbet "Lederambitioner". Stor anerkendelse til underviseren for et inspirerende, nærværende og ikke mindst lærerigt forløb, der gav anledning til refleksion og lyst til endnu mere viden. Også tak til jer andre hos Krifa der altid tager godt imod os, og sørger for den gode stemning samt dejlig forplejning, skønt med forkælelse efter en lang arbejdsdag.

Margit, deltager på kurset Lederambitioner

Samtaler

Vi er eksperter i at forbedre din arbejdslyst. Vi kan hjælpe dig med at sætte fokus på dine kompetencer og udviklingsmuligheder, både hvis du er leder eller har lederambitioner. Vi hjælper dig med din karriere og med at finde ud af, hvad du har brug for i dit arbejdsliv for at trives i dine lederopgaver og styrke både dine personlige og faglige lederevner.

Vi er eksperter i at forbedre din arbejdslyst, afklare dine kompetencer, hjælpe dig med jobskifte eller få dig i arbejde, hvis du er opsagt. Uanset hvad, så sætter vi dit arbejdsliv under lup – vi ved nemlig, hvor meget dit arbejdsliv påvirker hele dit liv.

Oplever du udfordringer i din rolle som leder? Få vejledning og sparring på f.eks. stress, medarbejderkonflikter og svær kommunikation. Vi sidder klar til at rådgive dig som leder i de udfordringer, du måtte sidde med.


Forskning og rapporter om god arbejdslyst

Krifas Videncenter for God Arbejdslyst forsker i, hvad der giver danskerne arbejdslyst. Krifas værktøjer, kurser og inspirationsartikler om ledelse og trivsel bygger blandt andet på forskningen fra Videncenter for God Arbejdslyst.

Er du nysgerrig efter mere grundig viden om, hvad der giver God Arbejdslyst er der masser af artikler, rapporter og frisk forskning fra Videncenter for God Arbejdslyst, som du kan dykke ned i.