Tema

Ledelse

Vi står klar med masser af viden, inspiration, kurser og værktøjer - alt sammen skræddersyet til dig, der er leder eller drømmer om at blive det.


Personlig sparring til dig der er leder

Oplever du udfordringer i din rolle som leder? Få vejledning og sparring på f.eks. stress, medarbejderkonflikter og svær kommunikation. Vi sidder klar til at rådgive dig som leder i de udfordringer, du måtte sidde med.

Undgå ledighed - gør brug af jobrådgivning og få sparring på ansøgning/CV, brancheskift, uopfordret ansøgning og forberedelse til jobsamtalen.

Jobrådgivning

Er du opsagt? Tag kontakt allerede i opsigelsesperioden, så du kommer hurtigt videre til dit næste lederjob. Få sparring på ansøgning/CV, brancheskift, uopfordret jobsøgning og forberedelse af jobsamtale.

Mangler du gode råd til din næste lønforhandling? Tag en snak med en af vores dygtige lønspecialister og bliv klædt på til næste lønsamtale med din chef.

Med en karrieresamtale kan du få sparring til at finde retning og komme videre i dit arbejdsliv.

Karrieresamtale

Overvejer du nyt job, brancheskift eller trænger du til nye udfordringer? Få sparring til at finde retning og komme videre i dit arbejdsliv som leder.