- Jeg har fået utrolig mange redskaber og forståelse for ledelsesstil- og typer, og jeg har fået en bevidsthed om, hvordan jeg kan lede – og ikke mindst lede anderledes, siger han
Forside/ Inspiration til dit arbejdsliv/ Ledelse/ Lederdrømme: Tag en akademiuddannelse
Forside/ .../ Lederdrømme: Tag en akademiuddannelse

Lederdrømme: Tag en akademiuddannelse

 Drømmer du også om at blive leder? Så gør som 29-årige Kenneth Juel Zornow, og tag en akademiuddannelse. Den giver dig redskaberne til at tage næste skridt i din karriere

Ikon artikel
Journalist
Trine Boiskov Hansen

Faktaboks

Om Kenneth Juel Zornow

29 år
Erfaring fra logistikbranchen

Jobsøgende
Har taget akademifagene: Lean-ledelse i praksis, Ledelse i praktik – begge som fjernundervisning på Københavns Erhvervsakademi. Næste fag bliver Organisation og arbejdspsykologi.

Har du en idé om, at du ville være en god leder? Og drømmer du om at udvikle din karriere i en ny retning med ledelsesansvar? Så er en akademiuddannelse i ledelse måske noget for dig. Uddannelsen er på deltid, og derfor kan du kombinere den med dit nuværende job. 

29-årige Kenneth Juel Zornow, der har en baggrund i logistikbranchen, er i gang med uddannelsen, og han har allerede fået en masse redskaber til sit næste lederjob.

- Jeg har fået en stor forståelse for ledelsesstile og -typer, og jeg har fået en bevidsthed om, hvordan jeg kan lede – og ikke mindst lede anderledes, siger Kenneth Zornow, som har et års ledererfaring bag sig og nu er på jagt efter et nyt lederjob.

Åbner døre
På uddannelsen kommer I omkring emner som motivation, konflikthåndtering og kommunikation, og du kan møde andre med samme drømme som dig.

- Mange på uddannelsen oplever, at det er svært at få det første lederjob. Jeg ser uddannelsen som en god mulighed for at få den ledelsesballast, der ellers kan være svær at få, siger han.

Udgangspunkt i din hverdag
Uddannelsen er rettet mod virkelighedens ledelsesudfordringer, så du kan bruge erfaringerne lige netop i din hverdag.

- I mit tidligere job havde jeg en fastlåst konfliktsituation. Jeg sparede med de andre på undervisningsholdet, og sammen vendte vi konflikten og fandt en konstruktiv løsning, som jeg ikke selv var kommet frem til, lyder det fra Kenneth Juel Zornow, der foreløbigt har brugt ca. 15- 20 timer af sin fritid om ugen på uddannelsen. 

HVAD ER EN AKADEMIUDDANNELSE?

En erhvervsrettet videregående uddannelse for voksne på deltid, så du kan kombinere uddannelsen med dit job.

Uddannelserne består af moduler med et fagligt afgrænset emne. Du kan enten tage et enkelt modul eller stykke moduler sammen til en fuld akademiuddannelse, som du afslutter med et afgangsprojekt.

Få en akademiuddannelse i ledelse
Vi samarbejder med en række erhvervsakademier.

Var indholdet interessant?
Ja
Nej

Vi har modtaget din kommentar

Dette kan også have din interesse