Du får ikke ret til dagpenge, men mulighed for sparringssamtaler med vores jobkonsulenter og jobrådgivere om jobsøgning og mulige input til nye karriereveje.
Forside/ Inspiration til dit arbejdsliv/ Senior/ Bliv gratis seniormedlem i vores a-kasse - Læs om medlemskabet nu!
Forside/ .../ Bliv gratis seniormedlem i vores a-kasse - Læs om medlemskabet nu!

Bliv gratis seniormedlem i Krifas a-kasse

Dagpengereformen træder i kraft til nytår, og med den får du mulighed for at fortsætte et a-kasse-medlemskab, når du når pensionsalderen.
Ikon artikel
Journalist
Anne Bjerregaard Bang

Den tidligere regering nedsatte i 2014 Dagpengekommissionen, der i 2015 afleverede en samling forslag, hvoraf nogle nu er blevet til lov. Samlet koster dagpengesystemet med de nye regler 300 mio. kr. mere end i dag.

Seniormedlemskab for pensionister
Værd at vide for dig som efterlønner er, at du med den nye lovgivning gældende fra 2017 har mulighed for at fortsætte som medlem af Krifas a-kasse. I dag er det sådan, at medlemmer på efterløn automatisk frameldes a-kassen ved pensionsalderen.

Dette seniormedlemsskab er gratis, og er du erhvervsaktiv eller på anden måde tilknyttet arbejdsmarkedet, kan du drage god værdi af medlemskabet.

Du får ikke ret til dagpenge, men mulighed for sparringssamtaler med vores jobkonsulenter og jobrådgivere om jobsøgning og mulige input til nye karriereveje. Du må også stadig få assistance i jobcenteret.


Kontakt os, hvis du vil være seniormedlem. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til den nye reform.
Du kan læse og se mere om de nye dagpengeregler her.

Var indholdet interessant?
Ja
Nej

Vi har modtaget din kommentar