Få sikret resten af din energi på jobbet
Forside/ Inspiration til dit arbejdsliv/ Sundhed/ Boost din energi med en snack på jobbet
Forside/ .../ Boost din energi med en snack på jobbet

Snack dig til mere energi på jobbet

Spis en lille snack og undgå at løbe tør for energi på jobbet
Ikon artikel
Journalist
Anne Rahbek

En lille håndfuld blåbær, en halv banan og et stykke mørk chokolade. Så er energien til resten af eftermiddagen sikret. Læs, hvilke fem jobsnacks, der kan booste din energi.

1. Blåbær

Blåbær er en af de såkaldte superfoods. De er nemlig spækket med bioaktive stoffer, der stimulerer hjernens funktioner og gør dig skarpere på jobbet. De blå bær giver dig bedre hukommelse, stærkere immunforsvar og en god fordøjelse.
Blåbær er de såkaldte superfoods

2. Chokolade

Chokolade kan være en god kilde til mere energi. Du skal bare huske at spise den med over 70% kakaoindhold. Det høje indhold af kakao er godt for både dit kredsløb og hjerte og kan desuden udløse endorfiner i hjernen, der mindsker dit stressniveau.
Chokolade er sundt for dit kredsløb og hjerte

3. Mandler

Mandler er også en af naturens egne superfoods. De har et højt indhold af proteiner og fibre, hvilket giver mæthedsfornemmelse og holder blodsukkeret stabilt. Mandler indeholder også masser af sunde fedtstoffer, som gavner hjernen, hukommelsen og immunforsvaret.
mandler hare t højt indhold af proteiner og fibre

4. Groft knækbrød

Knækbrød af den grove slags indeholder fuldkorn, som både holder dig mæt og forbedrer din hukommelse. Undersøgelser viser desuden, at hjernen holder sig fem gange så længe kørende på fuldkorn fremfor lyse brødtyper.
Groft knækbrød styrker hjernen

5. Bananer

En banan er en kilde til hurtig energi på jobbet. Den er rig på kalium og magnesium, som din krop bruger til at regulerer hjerteslag og blodtryk. Det er desuden bevist, at den gule frugt kan gøre dig i bedre humør og mere frisk, fordi den øger de signalstoffer i hjernen, der gør os glade.
få mere energi på jobbet

Dette kan også have din interesse