fyld din sunde wrap med æg
mmh æg i din mad
hallo, ægge madpakken kalder
put frisk purløg på din æggemadpakke
super lækker madpakke til dig
lav lækker fyld til din madpakke
Forside/ .../ Fyld din æggewrap

Fyld din æggewrap

En lækker og anderledes wrap, der helt sikkert holder dig mæt resten af eftermiddagen.
Ikon artikel
journalist
Dorte Toft Pedersen

Så længe du har opskriften på selve pandekagen, kan du fylde den med lige, hvad du har i køleskabet. Men du får også opskriften på mit yndlingsfyld. Der er ikke nogen mængdeangivelse på fyldet - for du kan helt selv bestemme hvor meget eller hvor lidt, der skal i.
skævt smil af en redigeret mand

FØLG CHEFS SEASON

Professionel reklamefotograf og madblogger.

 

 Chefsseason.dk

Instagram @chefsseason

Facebook.com/chefseason

Ingredienser 2 stk – eller 4 halve:

Wrap:

4 æg

1 dl mælk

1,5 spsk mel

Lidt frisk purløg

Salt og peber

 

Rygeost-creme:

1 del naturel flødeost

1 del fynsk rygeost

 

Fyld:

Røget laks

Avocado

Revet frisk rødbede

Brøndkarse

Enoki-svampe

Koriander

Forskellige spirer

Fremgangsmåde

  1. Pisk æg og mælk godt sammen. Si melet ned i æggeblandingen, tilsæt salt, peber og purløg og pisk godt.

  2. Kom blandingen på en pande ved svag varme. Sæt låg på og lad det stå i ca. 5-7 min til pandekagen er helt fast. Vend den og steg den i ca. 3 min. på den anden side.

  3. Lad wrappen køle af.

  4. Bland rygeost og flødeost godt sammen.

  5. Smør cremen på hele wrappen, inden du fylder den med dit ynglingsfyld. Rul den sammen og pak den ind i bagepapir.


Var indholdet interessant?
Ja
Nej

Vi har modtaget din kommentar

Dette kan også have din interesse