fremgangsmåde til græskar i madpakken
græskar med lækker rosenkål til maden
mmh græskar i madpakken er lækkert
redigeret øjne af mand
Forside/ Inspiration til dit arbejdsliv/ Sundhed/ Kom græskar i din madpakke
Forside/ .../ Kom græskar i din madpakke

Kom græskar i din madpakke

Giv din madpakke nyt liv med velduftende græskarpakker, der er nemme at lave.
Ikon galleri
Journalist
Lars Stig Madsen

3 gode råd

1. Pak dine græskarpakker med en lille velduftende gren frisk timian.

2. Du kan nemt variere med indholdet, så længe græskarbasen er den samme.

3. Du kan supplere med en lille salat, så pakkerne ikke bliver alt for tunge.

skævt smil af mand som er glad

Søren Staun

Professionel reklamefotograf og madblogger

 

Følg Chefs Season

Chefseason.dk

Instagram: @chefsseason

Facebook.com/chefsseason

Ingredienser (til 6 stk)

1/2 lille hokkaido græskar

200 g røget bacon

50 g emmentaler

1 æg

4 små rosenkål

2 tsk. chilisauce

1 håndfuld frisk rosmarin

salt og peber

1 pakke butterdej

Fremgangsmåde

1. Græskarret skrælles, udhules og skæres i både. Vend dem i lidt olie, alt og peber, og bag dem i ovnen ved 200° i ca. 30 min.

2. Bacon skæres i tykke skiver og steges  i ovnen ved 200° i ca. 8-10 min. Derefter skæres de i mindre stykker.

3. Dejen rulles ud og skæres i 6 kvadratiske stykker.

4. Når græskarret er kølet lidt af, moses den til en fast masse.

5. Emmentaler, rødløg og rosmarin skæres i små stykker og vendes sammen med græskarret, chilisauce og salt og peber efter smag.

6. Rosenkålen pilles i blade, skylles grundigt og tørres.

7. Kom fyldet på halvdelen af et stykke dej, pensel kanterne med sammenpisket æg og fold sammen. Skær tre små riller i toppen, og pensel med æg.

8. Pakkerne bages i ovnen ved 180° i ca. 15 min.


Var indholdet interessant?
Ja
Nej

Vi har modtaget din kommentar

Dette kan også have din interesse