stress. jeg følte mig enormt ynkelig
Forside/ Inspiration/ Hjælp til stress/ 3 kendte bloggere: Vi har haft stress
Forside/ .../ 3 kendte bloggere: Vi har haft stress

3 kendte bloggere: Vi har haft stress

Bloggerne Helse Mathilde, Maya Droem og Lortemor deler deres liv med tusindvis af følgere - både når det går godt, men også når det gør ondt. Læs med og hør deres historier her.
Ikon artikel
Journalist
Anne Rahbek

Tre kendte bloggere bryder tabuet og fortæller om deres erfaringer med stress. Her får du et kig ind bag facaden, når Helse Matilde, Maya Droem og Lortemor deler deres helt personlige historier.
tre kendte bloggere bryder tabuet og fortæller deres erfaringer med stress

Helse Matilde: ”Velkommen til voksenlivet – om at have stress”

For Matilde er stress en del af hendes livshistorie. Hun har nemlig selv været ramt – og som så mange andre, så opdagede hun ikke symptomerne på stress, før det var for sent. 

- En dag brød jeg sammen midt i arbejdet. Jeg blev fyldt af en følelse af nederlag, og jeg følte mig enormt ynkelig og i særdeleshed svag. Jeg tror som sådan ikke, at der var nogen af mine kollegaer, som havde set det komme. Pludselig lå jeg på gulvet (bogstavelig talt) og græd uden hæmninger, skriver hun. 

Læs resten af blogindlægget her. 

Test om du er stresset
Med Krifas stresstest kan du måle dit stressniveau og finde ud af, om du har tegn på stress. 

stress. jeg følte mig enormt ynkelig

Maya Droem: ”At være syg med stress. Hvad gør jeg for, at det ikke sker igen?”

- Det er det mest ubehagelige, jeg nogensinde jeg har prøvet. 

Sådan betegner Maya sin periode med stress, som til sidst førte til en sygemelding. Selvom hun i dag er rask, påvirker stresssygemeldingen hende stadig.


syg med stress. hvad gør man for dette ikke sker igen

Lortemor: ”En personlig historie om stress”

Trine, der på bloggen Lortemor fortæller om, hvorfor det er okay ikke altid at være perfekt, har også været der. Ramt og sygemeldt af stress. For hende begyndte det med en følelse af ikke at slå til.   

- Jeg begyndte at få små anfald af depression – samt minimale angstanfald. Men endnu værre var, at jeg aldrig følte, at jeg havde fri. Når jeg fik fri, så brugte jeg alle mine kræfter på at forberede mig på de kommende arbejdsdage. ‘Det skal nok gå, Trine – der er kun to dage tilbage af ugen’.

Læs hendes historie i blogindlægget her

Gratis hjælp til stress
Føler du dig stresset? I Krifa har vi et online stressfri-forløb til dig, hvor du gennem videoer med vores stresskonsulenter og værktøjer, får hjælp til at håndtere den stress, du oplever. 

Dette kan også have din interesse