dårlig søvn er tidlige symptomer på stress
Forside/ Inspiration/ Hjælp til stress/ 15 siders søvnguide: Stress af – og sov godt
Forside/ .../ 15 siders søvnguide: Stress af – og sov godt

Søvnguide: Stress af – og sov godt

Ligger du ofte søvnløs om natten? Så er du ikke alene. Dårlig søvn er nemlig et af de tidligste symptomer på stress. Og jo mindre søvn du får, jo mere stresser du. Tag hånd om din søvn med e-bogen her. 
Ikon artikel
journalist
Dorte Toft Pedersen

Du kender sikkert følelsen af at ligge i sengen, klar til at sove. Men så kommer du pludseligt i tanke om den der opgave på arbejdet, som du ikke nåede. Og med ét er du lysvågen.  
 
Stresser du på arbejdet, er der stor risiko for, at det går ud over din nattesøvn. Søvnløshed er nemlig et af de første symptomer på stress. Men det behøver ikke være sådan.  

I e-bogen her giver Krifas erfarne stresskonsulenter deres bedste råd til, hvordan du får styr på nattesøvnen. F.eks. Får du konkrete anbefalinger til, hvad du skal eller ikke skal gøre, før du skal sove, og hvad du kan gøre, når du ligger i sengen og ikke kan sove. Du får også en række øvelser og værktøjer, som du selv kan arbejde videre med for at få styr på din søvn.

Læs mere om andre symptomer på stress.

Gratis hjælp til stress
Føler du dig stresset? I Krifa har vi et online stressfri-forløb til dig, hvor du gennem videoer med vores stresskonsulenter og værktøjer, får hjælp til at håndtere den stress, du oplever.

Dette kan også have din interesse