Forside/ Inspiration/ Hjælp til stress/ Familier sætter barren alt for højt
Forside/ .../ Familier sætter barren alt for højt

Familier sætter barren alt for højt

Hun er kendt fra TV, hvor hun øser ud af sine gode råd om familielivet. Få Lola Jensens bedste råd til en hverdag i balance - også selvom der er travlt på jobbet, ungerne er trætte, og huset trænger til rengøring.
Ikon video
journalist
Dorte Toft Pedersen

I videoen fortæller familievejleder Lola Jensen om, hvordan mange børnefamilier kunne have godt af at sætte barren lidt ned, i forhold til hvor meget de skal nå, for at skabe en god og sund balance i hverdagen. Hun giver også gode råd til, hvordan man som forælder kan være nærværende og være i nuet, selvom man har travlt. Til sidst pointerer hun vigtigheden af at holde fri, når man holder fri og arbejde, når man er på arbejde.

Vil du vide mere?
Lyt også til vores podcast Få en bedre balance i dit arbejdsliv og få konkrete værktøjer til hvordan du får en bedre balance imellem arbejde og fritid.

Er du stresset? Prøv Krifas gratis Stressfri-forløb

  • Stressfri er et professionelt online-forløb, der hjælper stressramte til at håndtere og handle på den stress, de oplever. Uanset om du er i job, sygemeldt eller ledig, får du her vejledning, støtte og hjælp til, hvordan du slipper af med stressen.

 

  • Vi har også et helt ekstraunivers med hjælp og vejledning til dig, der har en stressramt inde på livet, og dig der vil forebygge stress. Her kan du bl.a. lære om, hvordan du passer bedst på dig selv, hvordan du bedst støtter den stressramte, og hvilke stresssignaler du skal være opmærksom på. 
 

Dette kan også have din interesse