Forside/ .../ Når stress rammer mig
forstå hvad det vil sige at være stresset

Når stress rammer mig

Forstå hvad det vil sige at være stresset. Bliv bedre til at forholde dig konstruktivt til din egen stress og handle ud fra det, så du kan komme godt videre.
Ikon podcast
Konsulent
Peter Høst

Denne episode er nummer 4 i en række, der stiller skarpt på stress.

Vi undersøger stress fra flere vinkler og svarer på nogle af de spørgsmål, som du måske også selv har tænkt. Denne episode handler om, når stress rammer mig.

Vi har talt med stresskonsulent, Erik Hougaard, der har stor erfaring med at vejlede om stress. Erik taler med stressramte mennesker hver dag, og han hjælper dem med at afklare, hvilke muligheder de har for at komme af med stressen igen. Erik lægger vægt på, at hver person og hver situation er unik, og at det ofte er forskelligt, hvad der skal til før man kommer i bedring. Der findes altså ikke nogen universal-kur. Alligevel er der nogle tendenser og generelle råd, som du her kan høre Erik fortælle om.

Lyt med og bliv bedre til at forstå, hvad det vil sige at være stresset. Bliv bedre til at forholde dig konstruktivt til dig egen stress og til at handle ud fra det, så du kan komme godt videre.

Vi har +100 podcasts
Vores podcasts er for alle - om du er medlem eller ej.

Følg Krifa Podcast på Spotify Følg Krifa Podcast på Apple Podcasts


Var indholdet interessant?
Ja
Nej

Vi har modtaget din kommentar

Dette kan også have din interesse