Lars Juhl faldt om med to stressrelaterede hjertestop - 43 år gammel.
Forside/ Inspiration til dit arbejdsliv/ Sygdom og stress/ Brænd igennem – uden at brænde ud
Forside/ .../ Brænd igennem – uden at brænde ud

Brænd igennem – uden at brænde ud

Lars Juhl faldt om med to stressrelaterede hjertestop - 43 år gammel. Her fortæller han om, hvordan du kan være opmærksom på stress-signaler og forebygge stress hos dig selv og blandt dine kolleger.
Ikon podcast
konsulent
Ninna Holch Trubka

Er det den rigeste mand på kirkegården, der har vundet?

Det spørgsmål blev den tidligere skibsreder, topleder og familiefar – Lars Juhl – tvunget til at stille sig selv, da han i oktober 2011 faldt om med stressrelateret hjertestop. I denne podcast får du historien om manden, der var så drevet af at blive en succes og tjene penge, at han overhørte alle stresssignaler. En historie om, hvor galt det kan gå, når man kører passioneret ud over skrænten og ender med at falde om med to hjertestop og en pacemaker i en alder af 43 år.

I dag har Lars Juhl brugt tragedien som et vendepunkt – både for hans liv og karriere. Han har for nylig udgivet bogen ”Mit navn er Lars Juhl, og jeg har fucket mit liv op”, og han arbejder blandt andet på at sikre bedre og mere helhedsorienteret stressbehandling i Danmark gennem virksomheden curacare.

Lyt med og bliv bl.a. inspireret til, hvordan du kan arbejde med at finde den rette destination og balance i dit (arbejds)liv. Og hvad du kan gøre for at forebygge stress på arbejdspladsen – både hos dig selv og hos dine kolleger.

Vi har +100 podcasts
Vores podcasts er for alle - om du er medlem eller ej.

Følg Krifa Podcast på Spotify Følg Krifa Podcast på Apple Podcasts


Var indholdet interessant?
Ja
Nej

Vi har modtaget din kommentar

Dette kan også have din interesse