Kom godt i gang med din jobsøgning på Krifa Job- og KarrierePortal

Job- og KarrierePortal

Et stærkt fundament til din jobsøgning – samlet på ét sted!

Bliv jobmatchet med stillinger og virksomheder, få hjælp til dit CV og ansøgninger og tag en personlighedstest, der stiller skarpt på dine bløde kompetencer.

Som medlem af Krifa, kan du begynde din jobsøgning lige her - uanset om du allerede har et job, eller du er ledig. Med Job- og karriereportalen er du godt på vej til dit næste job allerede i dag.

Få overblik over ledige stillinger

Få overblik over ledige stillinger ét sted

Find stillingsopslag fra klassiske jobportaler fx jobnet.dk, offentlige stillinger og stillinger fra vores mange samarbejdspartnere samlet på ét sted i ’Job-og KarrierePortal’. Job-databasen indeholder mere end 20.000 stillinger.

Bliv jobmatchet - både med stillinger og virksomheder

Bliv jobmatchet - både med stillinger og virksomheder

Bliv matchet med ledige stillinger og virksomheder direkte i indbakken – baseret på både dit CV og dine personlige styrker. Så bliver det ekstra nemt at finde de stillinger og virksomheder, der giver dig god arbejdslyst.

Få styr på alle dine kompetencer - også de personlige

Få styr på alle dine kompetencer - også de personlige

Det moderne arbejdsmarked stiller større krav til, at du bringer dine personlige styrker i spil. Tag en personlighedstest og bliv klogere på dine styrker – så får du hjælp til at se, hvilke jobs og brancher, du især kunne passe godt ind i.

Byg dit CV, så det skiller sig ud

Byg dit CV, så det skiller sig ud

Det første, din kommende arbejdsgiver ser, er dit CV – så det kan godt betale sig at gøre sig umage. Få adgang til CV-byggeren, der gør det nemt at lave et flot CV. Du indtaster bare dine oplysninger og så opdateres de med det samme på CV’et.

Få hjælp til at skrive din ansøgning med kunstig intelligens

Få hjælp til at skrive din ansøgning med kunstig intelligens

Det har aldrig været nemmere at skrive en jobansøgning: Indsæt teksten fra et stillingsopslag og vedlæg dine personlige og faglige kompetencer i Ansøgningsbyggeren. Så får du et udkast til din jobansøgning og så er du i gang.

Endnu ikke medlem?

Meld dig ind i dag og få adgang Job- og KarrierePortal samt et hav af andre medlemsfordele.