JobSikring

Vi har et alternativ til a-kassen - det hedder JobSikring og er en lønsikring uden a-kasse. Fra kun 560 kr. om måneden får du frihed, høj udbetaling, og effektiv hjælp til at finde dit nye job, hvis du bliver opsagt. Helt enkelt.
 

Som konsekvens af corona-krisen har vi midlertidigt stoppet salget af JobSikring. Vi håber at kunne tilbyde produktet igen på et senere tidspunkt, til dig, der har brug for et alternativ til a-kassen.

 • Hvor meget kan jeg få udbetalt?

  Afhængig af din løn kan du med JobSikring få fra 20.000 helt op til 30.000 kr. hver måned i 6 måneder, hvis du mister jobbet. Der er en kort kvalifikationsperiode – det betyder, at du er dækket af forsikringen allerede efter 6 måneder.

 • Kan jeg få JobSikring?

  Har du mindst 3 måneders opsigelse, er du lønmodtager med fast job på mindst 30 timer ugentligt og under 59 år, kan JobSikring være et godt alternativ. Derudover anbefaler vi, at din månedsløn ligger på minimum 24.000 kr. om måneden, men du kan også få glæde af JobSikring selvom din løn er lavere.

 • Hvordan hjælper I mig videre med jobsøgningen?

  Med JobSikring får du et skræddersyet forløb, som hjælper dig videre med din jobsøgning og karriere, hvis du mister dit job. Du får ubegrænset adgang til rådgivning og sparring hos vores Job Coach. Så er du sikker på at vejen til dit nye job bliver fyldt med gode redskaber, der bringer dig hurtigere tæt på drømmejobbet. 

 • Hvad får jeg ellers med JobSikring?

  Forsikringen er ikke kun for dig, der gerne vil sikres økonomisk, hvis du bliver sagt op. Med JobSikring kan du få input til, hvordan du kommer videre med din karriere eller få gode råd i forbindelse med brancheskift eller personlig fremtoning. Du får sparring på de emner, der optager dig, der hvor du er i din karriere.