JobSikring

Vi har et alternativ til a-kassen - det hedder JobSikring og er en lønsikring uden a-kasse. Fra kun 560 kr. om måneden får du frihed, høj udbetaling, og effektiv hjælp til at finde dit nye job, hvis du bliver opsagt. Helt enkelt.
Beregn din jobsikring

Godt at vide om JobSikring

JobSikring er et alternativ for dig, der af forskellige årsager ønsker en anden ledighedsforsikring end den traditionelle a-kasse. Og for dig, der foretrækker højere udbetalinger og karrierecoaching frem for aktivering og komplicerede dagpengeregler. Du kan få ret til udbetalinger allerede efter 6 måneder.

 • Hvor meget kan jeg få udbetalt?

  Afhængig af din løn kan du med JobSikring få fra 20.000 helt op til 30.000 kr. hver måned i 6 måneder, hvis du mister jobbet. Der er en kort kvalifikationsperiode – det betyder, at du er dækket af forsikringen allerede efter 6 måneder.

  Beregn hvor meget, du kan få.

 • Kan jeg få JobSikring?

  Har du mindst 3 måneders opsigelse, er du lønmodtager med fast job på mindst 30 timer ugentligt og under 59 år, kan JobSikring være et godt alternativ. Derudover anbefaler vi, at din månedsløn ligger på minimum 24.000 kr. om måneden, men du kan også få glæde af JobSikring selvom din løn er lavere.

  Se detaljer om vilkår og betingelser

 • Hvordan hjælper I mig videre med jobsøgningen?

  Med JobSikring får du et skræddersyet forløb, som hjælper dig videre med din jobsøgning og karriere, hvis du mister dit job. Du får ubegrænset adgang til rådgivning og sparring hos vores Job Coach. Så er du sikker på at vejen til dit nye job bliver fyldt med gode redskaber, der bringer dig hurtigere tæt på drømmejobbet. 

  Læs mere om Job Coach.

 • Hvad får jeg ellers med JobSikring?

  Forsikringen er ikke kun for dig, der gerne vil sikres økonomisk, hvis du bliver sagt op. Med JobSikring kan du få input til, hvordan du kommer videre med din karriere eller få gode råd i forbindelse med brancheskift eller personlig fremtoning. Du får sparring på de emner, der optager dig, der hvor du er i din karriere.

  Læs mere om karriereudvikling.


Beregn din JobSikring

Indtast din månedsløn i beregneren herunder, så får du din pris og vores anbefaling til dit valg af dækning. Du kan maksimalt forsikre dig for op til 90 % af din bruttoløn minus AM-bidrag – dog maksimalt 30.000 kr. pr. måned.
KR.
Timer
  Priserne tillægges en præmieafgift på 1,1 % til staten.
  Vi indberetter præmien til skat, hvorefter du automatisk får skattefradrag.
  Ring mig op om JobSikring

  Jeg vil gerne ringes op med mere info og råd om valg af dækning.

  Her kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger.

  KVITTERING