Forside/ Jobsituation
Forside/ Jobsituation

Vælg den situation der passer dig

Klar til at styrke dit arbejdsliv? Lige meget om du er under uddannelse, har fuld fart på karrieren eller er på jagt efter nyt job, så er der viden, inspiration og gode råd at finde til dit næste skridt i arbejdslivet. 


Fra modtagelsen af den svære besked til et nyt kapitel i arbejdslivet. Kontakt os allerede i opsigelsesperioden, så hjælper vi dig hurtigt videre med hjælp til jobsøgningen og inspiration til næste skridt i arbejdslivet.

Søger du svar på juridiske spørgsmål? Eller har du brug for et boost til arbejdsglæden og karrieren? Find svar, viden og inspiration til dig, der er i job - også når du er først, midt eller sidst i arbejdsliv.

Dagpenge, cv og jobsamtaler. Vi giver dig alt det, du skal vide til at komme godt igennem jobsøgningsjunglen. Få inspiration til at finde drømmejobbet eller vælge helt nye græsgange i arbejdslivet.

Er det dig, de har valgt? Meld dig i job, og få hjælp til din nye ansættelseskontrakt. Find gode råd til den første tid i dit nye job – og hvordan du får styrket arbejdsglæden.

Tiden på skolebænken er en særlig tid. Få inspiration til at komme godt gennem studietiden, og find ud af, hvordan du kommer godt ind på arbejdsmarkedet.

Tiden på efterløn inviterer til et ny livsfase med delvis eller helt fravær fra arbejdsmarkedet. Få viden om efterløn og inspiration til, hvordan du får en god hverdag som efterlønner.