Forside/ .../ Opsagt
Værd at vide for dig, der er opsagt

Til dig der er opsagt

Find alt som er relevant for dig – lige her. Find svar på et spørgsmål, eller lad dig inspirere af fx arrangementer og artikler. God arbejdslyst med din jobsøgning

Kom godt videre

Book en samtale med en af vores jobrådgivere

Er du opsagt? Tag kontakt allerede i opsigelsesperioden, så du kommer hurtigt videre til næste job.

Meld dig ledig

Meld dig ledig senest på din første ledighedsdag.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvad er mit opsigelsesvarsel?

  Dit opsigelsesvarsel afhænger af, hvordan du er ansat. Hvis du er funktionær, findes reglerne for opsigelse direkte i funktionærloven. Er du ikke funktionær, er det derimod et spørgsmål om, hvad du har aftalt med din arbejdsgiver, evt. gennem en henvisning til en overenskomst. Hvis du er i tvivl, så send os din kontrakt.

  Læs mere

 • Må min chef fyre mig?

  Arbejdsmarkedet i Danmark er indrettet med stor fleksibilitet. Arbejdsgivere har derfor ret vide beføjelser i forhold til opsigelser. Hvis du er funktionær eller ansat efter en overenskomst, skal en opsigelse være sagligt begrundet, hvilket skal vurderes konkret i det enkelte tilfælde. Ring for yderligere vejledning.

  Læs mere

 • Har jeg ret til dagpenge?

  Du har tidligst ret til dagpenge, når du har været medlem af en a-kasse i mindst et år. Derudover skal du som hovedregel opfylde indkomstkravet på 228.348 kr. (152.232 kr. hvis du er deltidsforsikret). Du skal være opmærksom på, at dit arbejde skal være udført på almindelige løn- og ansættelsesvilkår.

  Læs mere

 • Hvornår og hvordan skal jeg melde mig ledig?

  Når du bliver ledig, kan der være mange ting at skulle holde styr på. Vi har derfor lavet en guide til dig med de fire trin, du skal gennemføre for at melde dig ledig. Det er vigtigt, at du gennemfører trinnene senest på din første ledighedsdag.

  Læs mere

Kom videre allerede i din opsigelsesperiode

Meld dig ind og få professionel hjælp til at komme hurtigt tilbage i job.

Meld dig ledig

Meld dig ledig senest på din første ledighedsdag.

Få inspiration til at komme godt videre

Find artikler, videoer, podcasts og kurser der hjælper dig videre.