Sådan bruger du LinkedIn i din jobsøgning

Lyt med i denne podcast og bliv klogere på, hvordan du kan bruge LinkedIn i din jobsøgning.
Sådan bruger du LinkedIn i din jobsøgning
00:00:00
00:14:00
Martin Ramlov

Du bliver tjekket ud på LinkedIn, når du søger jobs. LinkedIn bliver nemlig brugt mere og mere hos virksomheder, når de rekrutterer medarbejdere.

I denne podcast kan du høre om, hvordan en stor dansk virksomhed i vækst bruger LinkedIn, når de rekrutterer medarbejdere.

I podcasten får du et indblik i, hvad virksomheder kigger efter. Det kan give dig inspiration til, hvordan du effektivt bruger din LinkedIn-profil i din jobsøgning. Du bliver også klogere på, hvad der er hot, og hvad der er not på LinkedIn.

Cover image

7 gode tips til at bruge LinkedIn

Uanset om du er aktivt jobsøgende, eller om du interesseret i at udvide og bruge dit netværk, så er der her noget at komme efter for at styrke din profil og dit netværk. Du kan i denne podcast få 7 konkrete og brugbare råd til din LinkedIn-profil, som du kan bruge med det samme.

Hold dig opdateret på Krifa Podcast

Vi tager løbende nye og spændende emner op i vores Podcast og for at være sikker på at du får hørt det hele kan du nu abonnere og følge os på både Spotify, SoundCloud Apple Podcast og Google Podcast. Hop ind og abonner, så du ikke går glip af noget!