Sådan får du mest mulig udbytte af din LinkedIn-profil

Hør om, hvordan du kan bruge LinkedIn i din karriereudvikling og til at skabe værdifulde relationer.
Sådan får du mest mulig udbytte af din LinkedIn-profil
00:00:00
00:30:43
Martin Ramlov

Podcasten passer til dig, som allerede har en profil på LinkedIn, men gerne vil lære at udnytte den bedre.

I podcasten får du LinkedIn-ekspert Morten Viums bud på, hvad der er det rigtige netværk for ham, hvordan han bevidst arbejder med at skabe værdifulde relationer gennem LinkedIn, og hvordan han er gået fra at have et netværk til at netværke.

Lyt til og lær af Morten Vium, så du kan arbejde med at blive en professionel netværker gennem LinkedIn – og høste frugterne af det.

Morten Vium er en anerkendt ekspert i professionel networking gennem sociale medier – deriblandt LinkedIn. Morten Vium underviser blandt andet sælgere i at optimere deres udbytte af LinkedIn – en viden, som også er brugbar for dig, der bruger LinkedIn i din karriereudvikling.

Lyt også til: LinkedIn i jobsøgningen

Vi har lavet et podcast-afsnit der inspirerer dig til, hvordan du effektivt bruger din LinkedIn-profil i din jobsøgning. Hør blandt andet, hvordan en stor dansk virksomhed i vækst bruger LinkedIn, når de rekrutterer medarbejdere.

Hold dig opdateret på Krifa Podcast

Vi tager løbende nye og spændende emner op i vores Podcast og for at være sikker på at du får hørt det hele kan du nu abonnere og følge os på både Spotify, SoundCloud Apple Podcast og Google Podcast. Hop ind og abonner, så du ikke går glip af noget!