Den nemme vej fra studie til drømmejob

Lyt til denne podcast og bliv klogere på, hvordan du som nyuddannet hurtigst muligt bliver ansat i drømmejobbet.
Den nemme vej fra studie til drømmejob
00:00:00
00:24:53
Ninna Holch Trubka

Som nyuddannet har du sikkert allerede gjort dig tanker om dit fremtidige drømmejob, og hvor du gerne vil ansættes, når eksamensbeviset er i hus. 

Men hvordan er det lige, du skal bærer dig ad, når du skal udskifte studiebøger med ansøgningsskrivning? Hvordan laver du et i iøjnefaldende CV, og hvad lægger arbejdsgiverne egentlig vægt på, når de vurderer de nyuddannede kandidater? 

I denne podcast får du svar på det og meget mere, når Torben Abildgaard, der er direktør og headhunter i Curia Management Aalborg, deler ud af hans bedste erfaringer med jobsøgning. 

Torben er tidligere rekrutteringschef og HR-manager hos Sonofon. I gennem sin karriere har Torben læst CV og ansøgninger i stakkevis og siddet med til et utal jobsamtaler, med både nyuddannede og erfarne kandidater. Derudover fungerer han som ekstern lektor hos Aalborg Universitet som underviser i Rekruttering & Kompetenceudvikling. 

Hold dig opdateret på Krifa Podcast

Vi tager løbende nye og spændende emner op i vores Podcast og for at være sikker på at du får hørt det hele kan du nu abonnere og følge os på både Spotify, SoundCloud Apple Podcast og Google Podcast. Hop ind og abonner, så du ikke går glip af noget!