Gør telefonen til dit skarpeste jobsøgningsvåben

Jobsøgning er benhård business. Lyt med her og bliv klogere på, hvordan du gør telefonen til dit skarpeste jobsøgningsvåben.
Gør telefonen til dit skarpeste jobsøgningsvåben
00:00:00
00:20:21
Martin Ramlov

Lige meget hvilken branche du søger inden for. Lige meget om du søger opslåede eller uopfordrede stillinger, så er der mange om buddet. Hvad kan du gøre for at komme frem i køen, så du bliver indkaldt til den afgørende jobsamtale?

Undersøgelser viser, at størstedelen af arbejdsgiverne gerne vil kontaktes telefonisk af interesserede jobsøgere, men samtidig, at det et fåtal af jobsøgere, der tager den direkte kontakt til arbejdsgiverne.

Men hvordan griber du an? Hvad skal du spørge om? Hvornår skal du ringe? Hvordan finder du modet til at gå fra tanke til handling?

Jesper Wittus-Kåstrup, virksomhedskonsulent ved Jobcenter Århus, har stor erfaring med at afholde ringe-workshops for ledige. Han ved derfor alt om, hvordan du griber det an og ikke mindst, hvad gevinsten for dig kan være.

Hold dig opdateret på Krifa Podcast

Vi tager løbende nye og spændende emner op i vores Podcast og for at være sikker på at du får hørt det hele kan du nu abonnere og følge os på både Spotify, SoundCloud Apple Podcast og Google Podcast. Hop ind og abonner, så du ikke går glip af noget!