Guide til brancheskift

I denne podcast får du opskriften på et vellykket brancheskift. Lyt med og få en trin-for-trin-guide til, hvad du bør overveje før, under og efter dit job- og brancheskift.
Guide til brancheskift
00:00:00
00:24:26
Thomas Munk-Osmundsen

Denne podcast er en del af Krifa JobCast, som er en podcastserie med fokus på din jobsøgning og dit arbejdsliv. I denne episode får du opskriften på et vellykket brancheskift. Vi sætter fokus på, hvorfor det er vigtigt med et godt forarbejde, en grundig afklaring, målrettet research og en personlig plan. Marianne Thinggaard giver, som jobrådgiver og ekspert på området, hendes bedste råd. Hun har 100-vis af samtaler på bagen og har hjulpet mange mennesker videre i deres karriere og vellykket igennem både små og store brancheskift. Hør Marianne dele de råd, hun har erfaret, virker bedst, og give eksempler på, hvad andre har gjort for at lykkes. Til sidst får du også tre udvalgte råd til, hvad du kan gøre allerede i dag, hvis du står overfor et brancheskift i dit arbejdsliv.

Hold dig opdateret på Krifa Podcast

Vi tager løbende nye og spændende emner op i vores Podcast og for at være sikker på at du får hørt det hele kan du nu abonnere og følge os på både Spotify, SoundCloud Apple Podcast og Google Podcast. Hop ind og abonner, så du ikke går glip af noget!