To kolleger, der snakker sammen over en kop kaffe i et thekøkken på deres arbejdsplads

Kolleger

Her har vi samlet inspiration til dig, der gerne vil blive en endnu bedre kollega eller ønsker at styrke forholdet til dine kolleger. Der er også hjælp at hente, hvis du oplever konflikter på jobbet.

Bliv en endnu bedre kollega

Hvad gør du for at blive en god kollega? Her finder du inspiration til, hvordan du med få tiltag, kan blive en endnu bedre kollega og styrke forholdet til dine kolleger.

66% mener, at deres kolleger i høj grad bidrager til lysten til at gå på arbejde

- Videncenter for God Arbejdslyst

Undersøgelse: Kolleger – en vigtig brik i din arbejdslyst

For sjette år i træk har Videncenter for God Arbejdslyst bedt mere end 3.000 danske lønmodtagere om at vurdere forskellige dimensioner af deres arbejdsliv. I denne undersøgelse og tilhørende rapport har vi sat særligt fokus på kollegernes betydning for den enkeltes trivsel og arbejdslyst.

Mobning og konflikter

Dine kolleger er vigtige for din livsglæde og din arbejdslyst. Derfor er det også afgørende, at der bliver taget hånd om de udfordringer og konflikter, som kan opstå på arbejdspladsen. Bliv klogere på, hvad du kan gøre her.

Få hjælp til at håndtere vanskelige situationer

Som medlem af Krifa Fagforening kan du få hjælp af vores psykologer og psykoterapeuter til at håndtere de udfordringer, du oplever på arbejdspladsen og genvinde din arbejdslyst.