Konkurrencevilkår

Månedlig lodtrækning om LuksusGavekort

Vundne lodder tilskrives automatisk din spillerprofil, så du har større chance i trækningen om hovedpræmien. Så længe du accepterer nyhedsbreve fra Krifa, så har du mindst ét lod i de månedlige trækninger. De ekstra lodder, du optjener i en kalendermåned gælder til den pågældende måneds trækning. Hver måned kan du optjene ekstra lodder ved at deltage i det ugentlige skrabespil. Der kan desuden komme forskellige muligheder for at optjene ekstra lodder – f.eks. ved at svare på spørgeskemaer, deltage i quizzer eller andre aktiviteter.

Vilkår for deltagelse i lodtrækningen

For at være med i konkurrencen, skal du registrere din mailadresse, dit navn og dit telefonnummer.

Deltagelse i konkurrencen kræver, at du har en gyldig mailadresse.

Konkurrencens vindere bliver kontaktet direkte på den mailadresse, de har oplyst. Præmierne bliver leveret direkte til vinderne og kan ikke byttes til kontanter. Krifa betaler gevinstafgiften, så du bliver ikke beskattet af din præmie.

Ansatte hos Krifa og Juhlsen A/S samt medlemmer af deres husstand må ikke deltage i konkurrencen. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med konkurrencen, er du velkommen til at kontakte os på konkurrence@krifa.dk eller 7227 7227.

Vindere


Månedlig lodtrækning om hotelophold

Hver måned du betaler din præmie på Lønsikring, optjener du et lod til den månedlige lodtrækning om et hotelophold for 2 på Trinity Hotel og Konferencecenter. Tildelingen af lodder begynder den dag, du køber Lønsikring, første gang pr. januar 2019. Købte du Lønsikring inden 2019, begynder din optjening altså 1. januar 2019.

Vilkår for at deltage i lodtrækningen

Vi kontakter hver måned vinderen direkte - telefonisk eller på den oplyste mailadresse. Er du den heldige vinder, sender vi gevinsten til dig på din mailadresse. Gevinsten kan ikke ombyttes til kontanter. Krifa betaler gevinstafgiften, så du bliver ikke beskattet af din præmie.

Ansatte hos Krifa og Yulsn A/S samt medlemmer af deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med konkurrencen, er du velkommen til at kontakte os på konkurrence@krifa.dk eller på telefon 7227 7227.

Vindere