Log på JobSpot

Brug JobSpot og kom godt i gang med din jobsøgning

Det er nemt at være jobsøgende på vores online platform, JobSpot. Her får du viden og redskaber, der kan hjælpe dig i job - lige når det passer dig.

Opret dit CV med CV-byggeren. Få overblik over reglerne som ledig. Eller lær at skrive en ansøgning. Vi har samlet det,  du skal bruge som jobsøgende, og gjort det nemt og enkelt at gå til.

Log ind på MitKrifa via knappen og få adgang til JobSpot.

Hvis du har problemer med at komme ind på JobSpot kan det skyldes manglende tilladelse af pop op-vinduer. Læs denne guide og få adgang.

JobSpot CV

Det har aldrig været lettere at lave et CV

Få adgang til CV-byggeren, der gør det nemt at lave et flot CV. Du indtaster dine oplysninger og de opdateres med det samme på CV’et. Med få kliks kan du ændre layout og farver.

Jobspot personlighedstest

Lær dig selv bedre at kende med en personlighedstest

I JobSpot kan du tage en test, som hjælper dig med at sætte ord på din persontype. Når du bliver skarp på dine styrker, kan du lettere bringe dem i spil i din jobsøgning.

Jobspot uopfordret ansøgning

Sådan kommer du i dialog med virksomhederne

Bliv klædt på til den uopfordrede ansøgning. Vi guider dig igennem hele processen fra, hvordan du skal finde virksomheder, du kan kontakte til, hvordan du skal håndtere samtalen med dem.

Jobspot jobnet cv

Jobnet CV kan blive din genvej til jobbet

Der er langt mellem de kandidater, som elsker Jobnet CV'et. Men i JobSpot hjælper vi dig både med at udfylde det, og forklarer også fordelene ved at bruge det - for det kan faktisk hjælpe dig med at lande jobbet.