Forside/ Kurser/ Kursus beskrivelse
Forside/ .../ Kursus beskrivelse

Styrk din læsning og skrivning

Javan Krarup de Medeiros
03-04-2019
17:00 - 20:00
Krifa Bornholm
Store Torv 15, 1., 3700 Rønne
Afviklet
Tilmeldingsfrist: 03-04-2019
Det er muligt at tilføje 1 ven

Digitale værktøjer som kan støtte dig i dit arbejdsliv

Måske har du oplevet, at tekster kan være svære at læse? Tekster kan være dårligt skrevet, og tekster kan have et vanskeligt indhold. Men det kan også være, at du kunne tænke dig at blive bedre til at læse og skrive. Og måske skal du i gang med en uddannelse eller jobsøgning, der stiller krav til din skrivning og læsning.

Indholdet i workshoppen

I workshoppen vil du blive præsenteret for: • spændende og brugbare værktøjer til din iPhone, Smartphone og tablets (evt. computer) • Googles tastatur med indbygget ordforslag - når du f.eks. skal skrive en sms eller en tekst • oplæsning af tekst fra f.eks. en sms, en tekst fra et brev eller fra internettet • tale/diktere din tekst til en besked, brev eller bare en lille note • scanne en tekst og få den læst op

Man kan godt have læse- og skrivevanskeligheder uden at være ordblind. Og du kan få det samme udbytte af de hjælpemidler der findes.

Praktisk information

Du skal tage din egen enhed (smartphone, iPad, tablet eller bærebar computer) med, så du kan få maximalt udnyttelse af workshoppen.

Inviter en ven med

Til dette arrangement er du velkommen til at tage en ven med.