Forside/ Kurser/ Online Arbejdslystkurser/ Balancér din arbejdstid, opgaver og privatliv
Forside/ .../ Balancér din arbejdstid, opgaver og privatliv

Online kursus: Balancér din arbejdstid, opgaver og privatliv

De fleste danskere har prøvet at føle sig ude af balance. Indenfor den seneste måned har godt og vel to tredjedele af de danske medarbejdere og ledere oplevet at stå i situationer, hvor balancen mellem arbejdsliv og privatliv bliver udfordret. Vi viser dig i online kurset, hvordan du kan påvirke din egen balance!

Tilmeld dig her. Klik på send for at komme igang

KVITTERING
Er du medlem?

Som medlem kan du tilgå kurset fra Mit Krifa. 
Hvis ikke kurset allerede er i din oversigt, kan du finde det under "Find nye kurser" i højre side. 

Vores online inspiration på 25 minutter er et godt sted at starte, når du vil hjælpe dine medarbejdere med kompetenceudvikling. Temaet for kurset er, hvordan du gradvist kan gøre dig selv lidt dygtigere hver dag og nå til et stadie, hvor du arbejder fokuseret, og der er perfekt balance mellem dine kompetencer, og de udfordringer, du står overfor. Derudover hjælper kurset dine medarbejdere til at lægge en plan for deres faglige udvikling.
Mål god arbejdslyst hos dine medarbejdere med GAIS

God arbejdslyst kommer ikke af sig selv

Derfor har vi gjort det til vores mærkesag at udvikle værktøjer, der hjælper ledere og medarbejdere med at styrke trivslen og motivationen på arbejdspladsen. Er du nysgerrig efter  at se, hvordan dine medarbejdere trives og hvordan de selv ser på deres mestring, kan du bruge vores online-værktøj GAIS - God Arbejdslyst Indeks Score. GAIS måler trivslen i dit team og giver dig skræddersyede råd til at løfte arbejdslysten. 

Få mere inspiration til efteruddannelse

Dette skema kan du bruge til at sætte en god retning for dine uddannelsesplaner og kompetenceudvikling.

Jo mere en virksomhed investerer i dens medarbejdere, jo længere bliver de. Fremtidens medarbejdere jagter ikke pensionsordninger, men udvikling, mening og værdi, siger fremtidsforsker Anne Skare Nielsen.

Danmarks bedste arbejdsplads har flere gange været Middelfart Sparekasse. HR-direktøren her hed Herbert Sørensen, og her giver han dig råd og redskaber til en god MUS-samtale.