Forside/ Kurser/ Sådan fungerer et webinar
Forside/ .../ Sådan fungerer et webinar

Se her hvordan et webinar fungerer


”Det, jeg synes er godt ved webinarerne er, at du ikke behøver at tage ud af huset, man kan klare det herhjemme. Skal man, som jeg, tidligt op og på arbejde, er det rart, at man ikke skal køre et stykke efter kurset, og det er jo heller ikke sådan, at man er alene, for man har jo masser af muligheder for at deltage i debatten gennem chatten med de andre deltagere”.

Inge Lise Pedersen, pakkeriarbejder

 

 ”Jeg har aldrig logget af et webinar uden at føle, at tiden var givet rigtig godt ud!”

Rikke Nielsen, pædagog

 

”Kompetente undervisere og aktive deltagere er med til at fremme den information, som bliver leveret på webinarerne.”

Rikke Nielsen, pædagog

 

Webinarerne: 8:28 go morgen jobsøgning

”Man får konkrete værktøjer, man kan bruge med det samme.” (Sagt om temaet karriereplanlægning).

”Webinaret med temaet ”Comfortzonen” gav mig lysten til at bryde mønstret .” (sagt om temaet Comfortzonen).

”Lærte om 2’ere, 3’ere og 4’ere, noget, jeg aldrig har skænket en tanke – har faktisk brugt det for første gang i dag til kick-startsmøde hos Krifa Næstved – og tænk sig – det virkede.” (Sagt om temaet Netværk).

”Fedt tema – og fortalt med en sådan gejst, at jeg ikke kunne lade være med at blive revet fuldstændigt med.” (Sagt om temaet motivation).

”Efter dette morgen-webinar var min motivation helt i top – og jeg fik lavet de største ændringer i min jobsøgning til dato.” (Sagt om temaet motivation).

”Meget inspirerende webinar – med både Jacob og Carina – jeg blev fuldstændigt forført ... fed oplevelse.” (Sagt om temaet jobsøgning).

”Fik konkrete værktøjer som Top1000 og andre portaler, der kunne bruges med det samme”. (Sagt om temaet jobsøgning).

Claus Schjølin

 

Webinaret: Passer du og din partner sammen

”Jeg fik masser af viden omkring, hvilke faktorer i et parforhold der gør, at man passer sammen. Det er lige noget for en sexolog som mig.”

”Jeg fik nogle gode råd til, hvad man selv kan gøre i sit parforhold for at løse konflikter.”

”Jeg fik rigtig meget indblik i den forskning, der er lavet på parforholdsområdet.”

Cathrine Katzmann, sexolog og parterapeut.

 

Webinaret: Kompetenceafklaring – du kan mere, end du tror!

”Jeg lærte at sortere i mine kompetencer og at forklare i min ansøgning, hvad jeg mener med kompetencer som fx fleksibel. Det ord har mange betydninger, men hvad betyder det for mig.”

”Jeg har fået arbejde på en ansøgning, hvor jeg kort har fortalt om mine kompetencer, fremhævet det, som jeg er god til. Så ja, jeg har kunnet bruge webinaret til noget.”

Inge Lise Pedersen, pakkeriarbejder

 

Webinaret: Bliv skarp på salg og styrk din karriere

”Webinaret fik mig til at reflektere over, hvad jeg selv synes karakteriserer en god taler, og jeg fik en anbefaling til en spændende bog - 'Talens magt' af Jonas Gabrielsen - den vil jeg helt sikkert læse.”

Cathrine Katzmann, sexolog og parterapeut

 

Webinaret: Brain food, spis dig klogere

”Dette webinar var jeg specielt glad for, fordi jeg på dette tidspunkt spiste stenaldermad, og i det hele taget tog min kost meget seriøst. Jeg fik bekræftelse på, at det, jeg spiste, var det rigtige. Og jeg må sige her bagefter, hvor jeg mere eller mindre ubevidst er hoppet tilbage til min gamle livsstil, at energien og overskuddet bare er der, når man spiser rigtigt = brain food. Man er mere i balance med sig selv, det kan jeg godt savne lidt, så jeg må prøve at komme tilbage til brain food.”

Inge Lise Pedersen, pakkeriarbejder

 

Webinaret: Opstart af egen virksomhed

”Jeg fik et godt tip om at få taget nogle billeder af mig selv, når jeg er ude og holde foredrag - så folk, der havner på min hjemmeside, er trygge ved mine kompetencer. Og så var der god information om de forskellige forsikringer og info omkring sygdom, når man er selvstændig.”

Cathrine Katzmann, sexolog og parterapeut

 

Webinaret: Undgå stress

”Et yderst informativt webinar, med mange fakta og brugbare informationer om HVORFOR vi får stress, HVAD stress er, og HVORDAN vi kan undgå den eller komme af med den, hvis/når skaden er sket.”

”Fagligt kunne jeg bruge webinaret til at placere ansvar, at finde årsager i min jobsituation, som er stressfremkaldende og dermed omstrukturere arbejdsgange. Personligt gav webinaret mig en masse AHA-oplevelser, som altid er rart, når det hele ser lidt for sort ud for en selv. At vide, at man ikke er alene med sine tanker og symptomer, tager altid en del af belastningen.”

Rikke Nielsen, pædagog

 

Webinaret: Skriv den perfekte ansøgning

”På Krifas webinar har jeg lært at skrive en god ansøgning. Jeg har lært, hvad der ”fanger” personen i den anden ende, så min ansøgning bliver læst og ikke bare ender i skraldespanden.”

”Jeg har rettet mit CV til, så det indeholder alle de gode ting, som jeg har at tilbyde. Plus at mit CV har fået et flot layout.”

Lonnie Legaard, butiksassistent

 

Webinaret: Når arbejdslivet fryser til

”Jeg fik mange gode tips og guldkorn. 1000 tak for et meget fint webinar.”

Benedikte Irgens, finanskonsulent

 

Webinaret: Godnat og sov godt!

”I en fortravlet hverdag, hvor jeg samtidig er bevidst om, at kroppens stressniveau ligger for højt, er søvn en faktor, som jeg ikke må negligere. Jeg deltager i webinarer for at få ny viden om emner, der optager mig, og selvfølgelig kan man bruge et emne som "søvn" i sin hverdag. Vi sover jo ca. 1/3 af vores liv, så det er et meget relevant emne at søge viden om.”

Rikke Nielsen, pædagog