Foto af leder, der taler med fem medarbejdere

Ledelse

Er du leder, eller har du lederambitioner, så er det vigtigt for både din og dine medarbejderes arbejdslyst, at du har fokus på din lederstil. Vi har samlet inspiration og værktøjer, som du kan bruge i dagligdagen.
Indholdsfortegnelse

Ledelsesinspiration

En hverdag som leder kan være uforudsigelig. Du har sandsynligvis brug for en god værktøjskasse med relevante ledelsesværktøjer.

Vi har samlet en række artikler og værktøjer til dig, der er leder eller har lederambitioner. Få f.eks. inspiration til, hvordan du som leder kan håndtere konflikter, motivere dine medarbejdere, sætte fokus på det gode samarbejde og afholde gode MUS-samtaler.

Cover image

Motiver dine medarbejdere

Motiverede medarbejdere skaber flere og bedre resultater. Vi har samlet en række artikler, podcast og konkrete værktøjer, som du kan bruge i din hverdagsledelse til at motivere dine medarbejdere.

Kurser og webinarer

Krifa tilbyder praksisnære kurser i ledelse - både for dig der allerede er leder, eller dig der har lederambitioner.

Om uddannelsen som arbejdslystkonsulent

Vil du arbejde med trivslen og have konkrete værktøjer til, hvordan du som leder kan øge arbejdslysten hos dig og dine medarbejdere, så har du også mulighed for at uddanne dig til certificeret arbejdslystkonsulent.

Arbejdslystkonsulentuddannelsen udbydes flere steder i landet og er et samarbejde mellem Krifa og Erhvervsakademi Dania.


Samtaler

Hos Krifa er vi eksperter i at forbedre din arbejdslyst. Vi kan hjælpe dig med at sætte fokus på dine kompetencer og udviklingsmuligheder, både hvis du er leder eller har lederambitioner.

Vi hjælper dig med at finde ud af, hvad du har brug for i dit arbejdsliv for at trives i dine lederopgaver og styrke både dine personlige og faglige lederevner.


Forskning og rapporter

Krifas Videncenter for God Arbejdslyst forsker i, hvad der giver danskerne arbejdslyst. Krifas værktøjer, kurser og inspirationsartikler om ledelse og trivsel bygger blandt andet på forskningen fra Videncenter for God Arbejdslyst.

Er du nysgerrig efter mere grundig viden om, hvad der giver God Arbejdslyst er der masser af artikler, rapporter og frisk forskning fra Videncenter for God Arbejdslyst, som du kan dykke ned i.