Sort/hvid foto af ledelsesekspert Helle Hein

Sådan skaber du mening for dine medarbejdere

Som leder er du en vigtig medskaber af mening i dine medarbejderes dagligdag – og netop oplevelsen af mening er essentiel for trivsel og arbejdslyst. Få tips til hvordan du gør fra ledelses-ekspert Helle Hein.

En af de ting, der har størst betydning for vores arbejdslyst, er lederens evne til at skabe mening og sætte retning. Når vi oplever, at der er forbindelse mellem organisationens mission og vores daglige arbejde, føler vi større motivation og arbejdslyst.

Men hvordan skaber du mening som leder? Hvordan motiverer du dine medarbejdere og sikrer, at de kan se pointen i organisatoriske beslutninger og nye tiltag på arbejdspladsen?

Helle Hein er forsker, forfatter og konsulent med speciale i motivation og ledelse, og hun er en af bidragsyderne til Krifas rapport ’Når ledelse skaber arbejdslyst’. Brug fem minutter og få hendes bud på, hvordan du som leder kan skabe mening for dine medarbejdere.

Sådan skaber du mening for dine medarbejdere


Vil du vide mere om, hvordan du skaber mening som leder?

Hvis du vil læse mere om mening og brug af ledetråde på arbejdspladsen, kan vi anbefale Helle Heins artikel i rapporten ’Når ledelse skaber arbejdslyst’. Her kan du også læse bidrag fra andre ledere og ledelses-eksperter og blive klogere på, hvordan du kan øge trivslen og motivationen blandt dine medarbejdere.


Flere værktøjer til dig, der er leder

Krifa er en moderne fagbevægelse, som arbejder for trivsel og god arbejdslyst hos både medarbejdere og ledere. I vores Videncenter for God Arbejdslyst undersøger vi løbende, hvad der skaber trivsel og udvikler desuden værktøjer, som kan hjælpe dig og andre ledere til at fremme arbejdslysten gennem ledelse.