Forside/ Lønsikring/ Fakta og fordele
Forside/ .../ Fakta og fordele

Fakta og fordeleDækning – få op til 90 % af din månedsløn

Du kan maksimalt få 19.083 kr. i dagpenge om måneden før skat (2020). Men med Lønsikring kan du få en ekstra udbetaling på mellem 1.000 og 21.000 kr. om måneden oven i dine dagpenge, hvis du mister dit job eller stopper med at drive selvstændig virksomhed. Du kan få Lønsikring i op til 12 måneder ad gangen, og højst få udbetalt, hvad der svarer til 90 % af din nuværende bruttoløn/ skattepligtige indtægt.

Du er dækket af Lønsikring efter en kvalifikationsperiode på 12 måneder, og når du har arbejdet eller drevet selvstændig virksomhed i 12 sammenhængende måneder. Bliver du ledig, kan du få udbetalt Lønsikring efter en selvrisikoperiode på 30 dage.

 
Pris skema Lønsikring

Job Coach – få hjælp til at finde nyt job

Med Lønsikring får du ikke kun økonomisk hjælp. Hvis du bliver opsagt eller stopper med at drive din virksomhed, hjælper vi dig også med at komme godt videre i arbejdslivet. Vi samarbejder med professionelle coaches, som kan give dig råd og vejledning til, hvordan du bedst lykkes med job-søgningen og med at finde den rigtige vej videre i arbejdslivet. Job Coach er et obligatorisk forløb, som du skal følge for at få udbetalt Lønsikring.
 

Karrieresamtaler

Job Coach er også til dig, der er godt i gang med job eller selvstændig virksomhed – eller måske begge dele. Måske har du brug for sparring på karriereudvikling eller hvordan du synliggør dine resultater? Eller måske har du mere brug for tips til lønforhandling eller rådgivning om brancheskift?

Når du har Lønsikring, kan du få to årlige karrieresamtaler.

Få professionel karriererådgivning
Når du har Lønsikring, kan du få karrieresamtaler hos vores outplacementpartner to gange årligt. Book din samtale her og få sparring på det, som er vigtigt for dig i dit arbejdsliv lige nu.

Lønsikring når du fylder 60+

Du kan beholde din Lønsikring helt indtil folkepensionsalderen.
Er du lønmodtager, bliver udbetalingsperioden reduceret med 25 %, hvis du bliver ledig det år, hvor du fylder 61. Er du selvstændig, dækker Lønsikring udelukkende i tilfælde af konkurs fra og med det år, hvor du fylder 61 og frem til folkepensionsalderen. Det vil sige, at du ikke er dækket, hvis du frivilligt vælger at lukke din virksomhed fra og med det år, hvor du fylder 61.

Læs betingelserne her.


Ekstra bonus

Som medlem med Lønsikring får du en ekstra bonus. Hver måned deltager du automatisk i en lod-trækning om et hotelophold for to personer på Trinity Hotel og Konferencecenter til en værdi af 1.390 kr. Opholdet gælder én overnatning og er med  3-retters menu og stor morgenbuffet. Der-udover trækker vi hvert år i januar lod om et rejsegavekort på 25.000 kr.

Jo længere tid du har haft Lønsikring, jo større chance har du for at vinde, for du får et lod i lod-trækningen for hver måned, du har haft din Lønsikring. Har du haft din Lønsikring i hele 2019, vil du allerede have optjent 12 bonuslodder.

Du skal ikke gøre noget for at deltage i lodtrækningen – du er helt automatisk med. Er du den hel-dige vinder, bliver du kontaktet direkte, og får din præmie tilsendt med det samme. Du kan ikke ombytte præmien til kontanter.


Undtagelser

Her har vi samlet de vigtigste undtagelser i betingelserne. Vi opfordrer til, at du orienterer dig om de samlede undtagelser i forsikringsbetingelserne. Du kan ikke få Lønsikring, hvis:

  • du bliver opsagt eller lukker din virksomhed i kvalifikationsperioden
  • du er blevet ledig efter en tidsbegrænset ansættelse
  • du selv siger op – dog kan der være undtagelser, hvor du kan få Lønsikring på trods af, at du selv har sagt dit job op
  • du har fået karantæne i a-kassen
  • fra og med året hvor du fylder 61, og frem til pensionsalderen, er du udelukkende dækket af Lønsikring i tilfælde af konkurs.
 

Kom hurtigt videre...