Forside/ Lønsikring/ Fakta og fordele
Forside/ .../ Fakta og fordele

Fakta og fordeleDækning – få op til 90 % af din månedsløn

Du kan maksimalt få 19.351 kr. i dagpenge om måneden før skat (2022). Men med Lønsikring kan du få en ekstra udbetaling på mellem 1.000 og 21.000 kr. oven i dine dagpenge hver måned, hvis du mister dit job eller stopper med at drive selvstændig virksomhed. Du kan få Lønsikring i op til 12 måneder ad gangen, efter en selvrisikoperiode på 30 dage. Du kan højst få udbetalt, hvad der svarer til 90 % af din nuværende bruttoløn/ skattepligtige indtægt.

Du kan få Lønsikring fra 40 kr. om måneden.

Prøv beregneren

KR. For at købe Lønsikring, skal din løn være mindst 24.580 kr. om måneden

Vælg din lønsikring

- Krifa's anbefaling

Detaljer

Samlet indtægt fra dagpenge og Lønsikring svarende til  af din løn minus AM-bidrag.
Der tillægges en obligatorisk afgift på 1,1 % til staten. Det svarer til 

Måske har du behov for en anden dækning, end den vi foreslår dig. Ønsker du at ændre dækningen, så den passer bedre til dit behov, kan du ændre den i rullemenuen herover.


Job Coach – få hjælp til at finde nyt job

Med Lønsikring får du ikke kun økonomisk hjælp. Hvis du bliver opsagt eller stopper med at drive din virksomhed, hjælper vi dig også med at komme godt videre i arbejdslivet. Vi samarbejder med professionelle coaches, som kan give dig råd og vejledning til, hvordan du bedst lykkes med job-søgningen og med at finde den rigtige vej videre i arbejdslivet.

Kunderne fortæller

Jeg er kommet så langt i det her, at jeg ikke frygter en fyring igen. På grund af Job Coachen har jeg nu de redskaber, det kræver at komme tilbage på arbejdsmarkedet! Og nu glæder jeg mig bare til at komme i gang med mit nye arbejde.

Christina Ørbech Fjerritslev,

Min Job Coach har taget godt hånd om mig og sørget for, at jeg er kommet ud og være synlig. Han har endda anbefalet mig på LinkedIn. Det motiverede mig enormt meget, og nu har det allerede båret frugt.

Christina Ørbech Fjerritslev,

Jeg vil bestemt anbefale Lønsikring til andre. For det første er der den økonomiske tryghed, og for det andet er der samtalerne med deres jobcoach, som hjælper dig i den rigtige retning. De samtaler er simpelthen guld værd.

Christel Høeg-Andersen,

Min Job Coach fik mig op i omdrejninger igen med opdateret CV, LinkedIn, DISC-profil og en masse motivation. på grund af Job Coachen har jeg nu redskaberne til at komme tilbage på arbejdsmarkedet!

Christina Ørbech Fjerritslev,

Karrieresamtaler

Job Coach er også til dig, der er godt i gang med job eller selvstændig virksomhed – eller måske begge dele. Vi kan hjælpe dig med sparring på karriereudvikling, hvordan du synliggør dine resultater, rådgivning om brancheskift og meget mere. Når du har Lønsikring, kan du få to årlige karrieresamtaler.


Lønsikring når du er fyldt 60 år

Du kan beholde din Lønsikring helt indtil folkepensionsalderen.
Er du lønmodtager, bliver udbetalingsperioden reduceret med 25 %, hvis du bliver ledig fra og med det år, hvor du fylder 61. Er du selvstændig, dækker Lønsikring udelukkende i tilfælde af konkurs fra og med det år, hvor du fylder 61 og frem til folkepensionsalderen. Det vil sige, at du ikke er dækket, hvis du frivilligt vælger at lukke din virksomhed fra og med det år, hvor du fylder 61.


Ekstra bonus

Som medlem med Lønsikring får du en ekstra bonus. Hver måned deltager du automatisk i en lodtrækning om et hotelophold for to personer på Trinity Hotel og Konferencecenter til en værdi af 1.390 kr. Opholdet gælder én overnatning og er med  3-retters menu og stor morgenbuffet.

Du skal ikke gøre noget for at deltage i lodtrækningen – du er helt automatisk med. Er du den heldige vinder, bliver du kontaktet direkte, og får din præmie tilsendt med det samme. Du kan ikke ombytte præmien til kontanter.


Undtagelser

Her har vi samlet de vigtigste undtagelser i betingelserne. Vi opfordrer til, at du orienterer dig om de samlede undtagelser i forsikringsbetingelserne. Du kan ikke få Lønsikring, hvis:

  • du bliver opsagt eller lukker din virksomhed i kvalifikationsperioden
  • du er blevet ledig efter en tidsbegrænset ansættelse
  • du selv siger op – dog kan der være undtagelser, hvor du kan få Lønsikring på trods af, at du selv har sagt dit job op
  • du har fået karantæne i a-kassen

Har du selvstændig virksomhed:

  • er du - fra og med året hvor du fylder 61 og frem til pensionsalderen - udelukkende dækket af Lønsikring i tilfælde af, at din virksomhed går konkurs.
 

Kom hurtigt videre...