Forside/ Lønsikring/ Lønmodtager
Forside/ .../ Lønmodtager

Lønsikring giver dig økonomisk tryghed

Kan du klare dig for 19.083 kr. i dagpenge om måneden?

Med Lønsikring slipper du for økonomiske bekymringer, hvis du mister dit job. Du får nemlig  en ekstra udbetaling oven i dagpengene – helt op til 21.000 kr. hver måned.


Se hvad du kan få i Lønsikring

Beregn din lønsikring

Timer
KR.

Vælg din lønsikring

- Krifa's anbefaling

Detaljer

Dette beløb er din samlede indtægt fra dagpenge og Lønsikring og svarer til  af din nuværende løn.
Der tillægges en obligatorisk afgift på 1,1 % til staten. Det svarer til 

I dette tilfælde kan du maksimalt få udbetalt {{maksimaludbetaling}} kr. oven i dagpengene. For at opnå den dækning kan det være nødvendigt at vælge et højere dækningsbeløb end det, vi anbefaler. Du kan dog altid højst få udbetalt 90% af din nuværende løn, minus AM-bidrag.

I den dækning vi anbefaler dig, er der taget højde for, hvordan du med dagpengene og Lønsikring opnår en udbetaling, der kommer tættest muligt på 90% af din tidligere løn, uden at præmien bliver for høj.

Du har også mulighed for at vælge en lavere dækning end den anbefalede, hvis det passer bedre til dit behov.

Vi er ved at opdatere vore IT Systemer og det er derfor ikke muligt pt at sende en besked.

 

 

Vi beklager ulejligheden.

 

 

Kunderne fortæller

Jeg er kommet så langt i det her, at jeg ikke frygter en fyring igen. På grund af Job Coachen har jeg nu de redskaber, det kræver at komme tilbage på arbejdsmarkedet! Og nu glæder jeg mig bare til at komme i gang med mit nye arbejde.

Christina Ørbech Fjerritslev,

Min Job Coach har taget godt hånd om mig og sørget for, at jeg er kommet ud og være synlig. Han har endda anbefalet mig på LinkedIn. Det motiverede mig enormt meget, og nu har det allerede båret frugt.

Christina Ørbech Fjerritslev,

Jeg vil bestemt anbefale Lønsikring til andre. For det første er der den økonomiske tryghed, og for det andet er der samtalerne med deres jobcoach, som hjælper dig i den rigtige retning. De samtaler er simpelthen guld værd.

Christel Høeg-Andersen,

Min Job Coach fik mig op i omdrejninger igen med opdateret CV, LinkedIn, DISC-profil og en masse motivation. på grund af Job Coachen har jeg nu redskaberne til at komme tilbage på arbejdsmarkedet!

Christina Ørbech Fjerritslev,

Hvorfor vælge Lønsikring?

Op til 21.000 kr. oven i dine dagpenge hver måned

Få op til 90 % af din nuværende bruttoløn, hvis du bliver ledig

Hjælp til jobsøgning og karriereudvikling, både når du er ledig og i job

Mulighed for at forsikre dig op til du fylder 65 år

Som medlem af Krifa Plus får du 10 % rabat på Lønsikring

Få professionel karriererådgivning
Overvejer du at skifte job? Vil du prøve en anden branche? Har du brug for sparring på, hvordan du positionerer dig og synliggør dine resultater? Eller har du en helt fjerde udfordring på dit arbejde? Så står Job Visions konsulenter klar med professionel rådgivning til dig, der har tegnet Lønsikring i Krifa Forsikring A/S. Når du har Lønsikring, tilbyder vi dig to samtaler årligt.

Kom hurtigt videre...