Forside/ Medlemsfordele/ Arbejdslystkonsulent
Forside/ .../ Arbejdslystkonsulent

Bliv certificeret arbejdslystkonsulent

Få mening, motivation og trivsel til at give resultater. Uddannelsen tager afsæt i akademifaget teamledelse.

Du kan nu få en uddannelse, der har fokus på, hvordan den gode arbejdslyst gør en forskel for dig selv, for dine kolleger og for din arbejdsplads. Formålet med uddannelsen er at få den gode arbejdslyst til at spire frem på de danske arbejdspladser. Og det kan du som certificeret arbejdslystkonsulent få en vigtig rolle i.

Uddannelsen har et begrænset antal pladser og er meget efterspurgt. Tag derfor gerne hurtigt kontakt til os eller tilmeld dig uddannelsen, hvis du er interesseret. Prisen på uddannelsen er 5.900 kr.

Her kan du tilmelde dig Arbejdslystuddannelsen

Kort om Arbejdslystuddannelsen

 • Hvad får du ud af uddannelsen?
  På uddannelsen får du:
  - Viden om sammenhængen mellem motivation og resultater
  - Værktøjer til at skabe høj trivsel og effektivitet i teams
  - Redskaber til at præge en arbejdskultur i positiv retning
  - Praktisk erfaring med at udføre teamprocesser
 • Hvem deltager?
  På uddannelsen vil du møde deltagere, der kommer fra mange forskellige arbejdspladser. Det betyder, at du kan få inspiration fra andre fag i forhold til at skabe trivsel og resultater. Og du kan fortsat have glæde af uddannelsen, hvis du senere skifter til en ny branche. Husk at du er velkommen uanset hvilken fagforening, du har. Vær opmærksom på, at uddannelsen primært henvender sig til deltagere, der er i et ansættelsesforhold, fordi der undervejs på uddannelsen arbejdes med værktøjer og viden med afsæt i eget arbejdsliv.
 • Får jeg bevis for mine nye kompetencer?
  Arbejdslystuddannelsen giver 5 ECTS-point og afsluttes med en mundtlig eksamen og en certificering. Du får således både eksamensbevis og bliver certificeret arbejdslystkonsulent.
 • Hvad får din arbejdsplads ud af uddannelsen?
  Din arbejdsplads får konkret værdi af, at du bliver certificeret arbejdslystkonsulent. I får:
  - Værktøjer til at højne motivation og effektivitet
  - Større sammenhængskraft mellem ledelse og medarbejdere
  - Fastholdelse af dygtige medarbejdere og ledere og tiltrækning af nye
Dania

Uddannelsen er et strategisk samarbejde mellem Erhvervsakademi Dania og Krifa.

Om uddannelsen

På uddannelsen dykker vi ned i den nyeste forskning på området og omsætter den til praksis, så den bliver brugbar for dig, uanset om du er leder eller medarbejder. Vi bruger bl.a. God Arbejdslyst Indeks 2017, som er den største undersøgelse af danskernes arbejdslyst. Den er lavet i et samarbejde mellem Krifa, TNS Gallup og Institut for Lykkeforskning.

En uddannelse, der er til at overskue

Uddannelsen er bygget op omkring 5 undervisningsdage, en valgfri dag, hvor vi hjælper dig godt i gang med din eksamens- og certificeringsopgave, 30 minutters eksamen og en certificeringseftermiddag, som slutter med en festmiddag! Du kan se indholdet på de enkelte dage herunder.

Uddannelseshold

I foråret er der holdstart i Aarhus og København. Forårets undervisning foregår i Aarhus på Klokhøjen 4, 8200 Aarhus N og i København på Ellebjergvej 50, 3. sal tv., 2450 København SV. I efteråret er der holdstart i Aarhus, Kolding og København. Efterårets undervisning foregår i Aarhus på Klokhøjen 4, 8200 Aarhus N, i Kolding på Merkurvej 21, 6000 Kolding og i København på Lyngbyvej 20, 2. sal, 2100 København Ø. Alle datoer for de enkelte hold kan ses på nedenstående links.

Der er adgangskrav for at deltage

Du skal have en erhvervsuddannelse, en grunduddannelse for voksne eller en gymnasial uddannelse + 2 års erhvervserfaring. Og du er velkommen uanset hvilken fagforening, du har.

Tilmeld dig nu for at sikre dig en plads

Der er et begrænset antal pladser på uddannelsen, og pladserne tildeles efterhånden, som tilmeldingerne kommer. Prisen på uddannelsen er 5.900 kr. og er inklusiv både uddannelse, materialer, forplejning og certificering. Visse virksomheder giver dig mulighed for tilskud gennem kompetencefonde.

Din tilmelding er bindende

Når du tilmelder dig Arbejdslystuddannelsen, er din tilmelding bindende. Det betyder, at du modtager en faktura for din deltagelse, når uddannelsen starter. Bliver du forhindret i at deltage, kan du framelde dig senest 6 uger før holdstart, så faktureres du kun for halvdelen af deltagerprisen. Framelder du dig senere end det, er vi nødt til at opkræve fuld pris. Bliver holdet mod forventning ikke oprettet, opkræver vi naturligvis ikke betaling fra dig.

Her kan du tilmelde dig Arbejdslystuddannelsen
Har du spørgsmål til uddannelsen eller bare lyst til at høre mere?
Skriv til os eller ring til os på 7227 7227.

Fandt du det, du søgte?
Ja
Nej
Ville du have ringet ind, hvis du ikke fandt, hvad du søgte på krifa.dk?
Ja
Nej
Mange tak for din tilbagemelding.

Vi arbejder hele tiden på at gøre krifa.dk bedre, og vi er glade for, at du tog dig tid til at svare os.

Hvis du ønsker, at vi kontakter dig, skal du skrive til os her.