Forside/ Medlemsfordele/ Kurser, events og webinarer
Forside/ .../ Kurser, events og webinarer

Kurser, events og webinarer

I din lokale Krifa finder du vores spændende kurser og events. Og online finder du vores webinarer, som er undervisning over internettet.


Kurser og events

Som Krifa Basis- og Krifa Plus-medlem kan du deltage i vores kurser og events i din lokale Krifa. Her giver vi dig viden, inspiration og konkrete redskaber, som kan styrke dine kompetencer og give dig god arbejdslyst.

Mange af vores events og kurser har vi udviklet i samarbejde med nogle af landets førende eksperter. Vi tilstræber konstant at have mange gode tilbud for dig at vælge imellem. Klik ind på krifa.dk/kurser og se, hvilke kurser og events vi aktuelt har på programmet - og tag gratis en ven med til vores kurser og events.

Vi glæder os til at møde dig!

Webinarer

Foretrækker du at sidde hjemme kan du i stedet finde inspiration online. Et webinar er undervisning online, hvor du har mulighed for at deltage aktivt undervejs. Du kan se og høre undervisere, stille spørgsmål, deltage i afstemninger og chatte med underviseren og de andre deltagere i løbet af undervisningen.

Du kan deltage fra computer, tablet og smartphone, og rent teknisk kan alle være med. 

Vi laver ca. ét webinar om ugen. Emnerne varierer fra gang til gang. Klik ind på krifa.dk/kurser og se, hvilke webinarer vi aktuelt har på programmet.

Vi glæder os til at møde dig online!

Meld dig ind i dag!
Vælg mellem 3 fagforeningspakker for kun 69, 139 eller 239 kr./md.

Fandt du, det du søgte?
Ja
Nej
Ville du have ringet ind, hvis du ikke fandt, hvad du søgte på krifa.dk?
Ja
Nej
Mange tak for din tilbagemelding.

Vi arbejder hele tiden på at gøre krifa.dk bedre, og vi er glade for, at du tog dig tid til at svare os.

Hvis du ønsker, at vi kontakter dig, skal du skrive til os her.