Stressfri - hjælp til selvhjælp

Vælg det forløb, der passer til din situation

Få hjælp til din stress Støt en stressramt Forebyg stress

Stressfri-forløbet er til dig, der oplever stress. Forløbet består af:

  • Videoer, hvor Krifas stresskonsulenter giver dig vejledning og konkrete råd til lige netop din situation.
  • Øvelser og redskaber, der klæder dig på til at arbejde med den stress, du oplever.
  • Løbende samtaler med Krifas stresskonsulenter, som sidder klar til at hjælpe og rådgive dig.

Stressfri er inddelt i seks moduler, som du løbende får tilsendt pr. mail. Når du er færdig med grundforløbet, har du mulighed for at fortsætte processen i ekstrauniverset, hvor du kan få hjælp til at håndtere de påvirkninger, som stress kan have på dit liv.

Hvilke emner kommer du omkring?

Modulerne tager udgangspunkt i de tematikker, som stressramte oftest oplever.

  • Modul 1: Forstå stress
  • Modul 2: Struktur på hverdagen. Hvad kan jeg gøre for at få det bedre?
  • Modul 3: Stressfaktorer
  • Modul 4: Stress ud af kroppen
  • Modul 5: Din søvn
  • Modul 6: Stress og identitet

Se et eksempel

Er du nysgerrig på at se, hvordan et Stressfri-modul ser ud? Så kan du se et eksempel her.

For at få adgang til vores tre Stressfri-forløb skal du være medlem af Krifa Start, Krifa Basis eller Krifa Plus -– og er du ikke allerede det, tager det få minutter at blive det. Så får du adgang til forløbene med det samme. 

Få gratis fagforening og Stressfri i 2 måneder 
Som nyt medlem af Krifas fagforening får du de første 2 måneders fagforening gratis. Det betyder, at du også får adgang til alle tre Stressfri-forløb. Forudsætningen er, at du ikke har været medlem af Krifa Start, Basis eller Plus de seneste tre måneder. De 2 måneder gratis gælder kontingentet til fagforeningen, men ikke til a-kassen. Efter de første 2 måneder betaler du almindelig pris - se vores priser her. 

Vil du ikke fortsætte som medlem efter de 2 måneder, kan du let melde dig ud. Din opsigelsesvarsel er løbende måned plus en måned. 

Allerede medlem af Krifa?
Er du allerede Krifa Start, Basis eller Plus-medlem, har du fri adgang til Stressfri. Du skal bare melde dig til, så får du tilsendt første modul af Stressfri med det samme. Er du Krifa Light-medlem eller kun medlem af Kristelig A-kasse, accepterer du, at du ved tilmelding til Stressfri bliver opgraderet til Krifa Basis. Prisen for Krifa Basis er 139 kr. pr. måned.

Kontakt os, hvis du er i tvivl – vi giver gratis rådgivning
Hvis du har spørgsmål, eller du oplever akut stress og derfor ikke kan overskue betingelserne,  skal du endelig ringe til os. Vores stresskonsulenter sidder klar til at rådgive dig – og det er helt gratis, uanset om du er medlem af Krifa eller ej. Vi kan også hjælpe dig med tilmelding til Stressfri. 

 
Bliv ringet op af en stresskonsulent og få hjælp – helt gratis

KVITTERING

Test dit stressniveau

Tag vores stresstest, og mål hvor stresset du er. Når du har svaret på spørgsmålene, vil du blive præsenteret for et tal, som kan give dig en idé om, hvor stresset du er.

Vær opmærksom på at resultatet kun er et pejlemærke og et øjebliksbillede. Vi anbefaler, at du tager testen med to ugers mellemrum for at holde øje med, om dit stressniveau stiger eller falder.

Det siger tidligere brugere af Stressfri

Elsker, at I kan sætte jer i mit sted og være nærværende - og samtidig meget professionelle. Kæmpe thumbs up til jer

Kvinde, 32 år

Har haft min første samtale med en stresscoach. Hun var behagelig og ligetil! Det er helt klart min start på at blive stressfri. Og jeg ville ikke kunne gøre det uden jer!

Kvinde, 22 år

Det er en fantastisk hjælp, I giver - det har bestemt været en god støtte! Jeg anbefaler jer til alle, jeg møder på min vej!

Mand, 45 år

Jeg kan ikke sætte en finger på noget. Bare ved at lytte og komme med konstruktiv feed back, fik stresskonsulenten min følelse af uduelighed væk og fik styrket min selvtillid igen!!!

Kvinde, 49 år

Perfekt service. Jeg oplevede nærvær ved telefonsamtaler, og medarbejderen sikrede sig, at alt var som det skulle være, inden samtalen blev afsluttet. Jeg følte mig ikke som en "standard-procedure". Jeg er positivt overrasket - rigtig godt!

Mand, 36 år

Snakkede med en rigtig sød og nærværende stresskonsulent i dag, og det var meget opløftende. Jeg er rigtig glad for at opleve det store fokus på stress, og jeg håber, at jeres mange tiltag kan gøre en forskel for mange!

Kvinde, 39 år

Jeg snakkede med en stresskonsulent, og hun var simpelthen så nærværende og sød. Hun hjalp mig med lige præcist det, jeg havde brug for! Stort tak til hende!

Kvinde, 28 år

Spot dine eller andres stresssymptomer i tide

Psykiske symptomer

Koncentrationsbesvær, angst, følelse af at være nedtrykt, svært ved at slappe af, manglende overblik, nedsat sexlyst, følelse af at være indelukket, ligegyldighed over for andre og let til tårer.

Fysiske symptomer

Svimmelhed, hovedpine, hjertebanken, muskelspændinger, ondt i maven, ondt i brystet, problemer med hørelse eller syn, tørhed i munden, svedeture, eksem, besværet eller overfladisk vejrtrækning og mere sygdom.

Adfærdsmæssige symptomer

Svært ved at huske, søvnproblemer, øget brug af stimulanser (slik, kaffe, alkohol, tobak, piller), trukket sig tilbage fra andre, mistet humoristisk sans, svært ved at tage sig sammen, gør ting hurtigere (spise, tale, gå, handle), mest fokus på ”opgaven” og mindre opmærksomhed på andre, lettere ved at blive irritabel og rastløshed.

Vælg det forløb, der passer til din situation

Få hjælp til din stress Støt en stressramt Forebyg stress
Jeg vil forebygge stress

Fakta om Stressfri

Mindre stressniveau

Stressramte, der benytter Krifas nye Stressfri-forløb, opnår klare fald i deres stressniveau. Gennemsnitligt oplever deltagere, at stressniveauet falder med hele 45 %. 

Ubegrænset antal af samtaler

Du bestemmer helt selv, hvor mange samtaler du vil have med en stresskonsulent undervejs i forløbet.

Du bestemmer tempoet

Stressfri for stressramte består af 6 moduler, som du gennemgår i et tempo, du selv vælger.