Stresset kvinde i sit køkken med et barn på armen

Få hjælp til at tackle stress

Tilmeld dig Stressfri

Du kan heldigvis gøre meget selv for at overkomme stress. Stressfri er et professionelt og skræddersyet forløb med rådgivning, øvelser og anden hjælp til selvhjælp – og Stressfri er for alle.

Stressfri giver dig hjælp til selvhjælp

Få hjælp til at tackle stress med Krifas online stressforløb
Er du ramt af stress, kan du bruge Krifas Stressfri forløb. Det er et online forløb i ni moduler med videoer, øvelser og redskaber fra vores stresskonsulenter. Stressfri giver dig støtte og hjælper dig med at komme godt ud på den anden side af stressen.

Stressfri er for alle, fordi vi hos Krifa gerne vil hjælpe alle med at komme godt videre i arbejdslivet efter stress – uanset om de er medlemmer eller ej. Vi tror nemlig på, at god arbejdslyst er en vigtig del af et godt liv.

Deltagerne oplever i gennemsnit, at stressniveauet falder med 45 %, når de gennemfører Stressfri forløbet.

Søren fik det bedre med hjælp fra Stressfri-forløbet

Et online forløb til dig, der er ramt af stress

  • Kend din stress – og symptomerne på den
  • Bliv klogere på, hvad der stresser dig
  • Få hjælp til at håndtere din stress
  • Kom godt i gang igen efter stress

Sådan forløber Stressfri

Stressfri er opbygget af ni moduler med tilhørende øvelser, som du får sendt på mail. Forløbet varierer lidt, efter om du er i arbejde, er sygemeldt eller er ledig. Du kan se et af Stressfri-modulerne her.

Mere hjælp til stress

Book en samtale om stress

Gennem samtaler med Krifas psykologer og psykoterapeuter får du hjælp til at mindske den stress, du oplever. Du får professionel hjælp til, hvad du konkret kan gøre ud fra netop din situation. Samtalerne kræver, at du er medlem af Krifa Fagforening.

Læs mere

 

Hjælp til at forebygge stress

Det bedste er helt at undgå stress. Og der er heldigvis meget, du selv kan gøre for at forebygge stress. I Krifas online hjælp til at forebygge stress, finder du ud af, hvad der skaber stress hos dig - og bliver bedre rustet til at tackle de situationer i hverdagen, som bidrager til stress.

Læs mere

 

Er du tæt på en stressramt?

Har du en partner, ven eller kollega tæt på, der er ramt af stress, kan du virkelig gøre en forskel. Krifas stresshjælp til pårørende klæder dig godt på til at opdage stress, støtte den stressramte og hjælpe ham eller hende – samtidig med at du passer godt på dig selv. Det er nemlig også vigtigt!

Læs mere

 

Stresshjælp specielt til unge

Alt for mange unge bliver ramt af stress. Det kan komme til udtryk i problemer med selvværdet, ensomhed eller eksamensangst. Krifas stresshjælp til unge er et online forløb med videoer og øvelser fra Krifas stresskonsulenter, som er særligt tilpasset dig, der er ung.

Læs mere

Tag en stresstest

Har du tegn på stress? Find ud af det ved at tage stresstesten, og find ud af hvor dit stressniveau ligger.

Meld dig ind i Krifa og få hjælp til hele dit arbejdsliv

Som Krifa-medlem har du ikke bare professionel rådgivning og støtte i ryggen, hvis du bliver ramt af stress. Vi hjælper dig med alt fra lønforhandling og konflikthåndtering til efteruddannelse og kompetenceudvikling. Så du kan få god arbejdslyst – uanset hvad du laver.

Bemærk

  • Stressfri er designet til at yde hjælp til selvhjælp gennem videoer og øvelser ved en let eller moderat stressbelastning.
  • Hvis du oplever at dine symptomer på stress influerer på din hverdag, anbefaler vi at du tager kontakt til din læge.
  • Vores erfaring viser, at udbyttet af forløbet er størst ved sideløbende at benytte sig af samtaler med Krifas psykologer og psykoterapeuter.