Få hjælp til at forebygge stress

Ønsker du at få rådgivning og konkrete råd til at forebygge stress, kan du få Stressfri forebyggelsespakken.


Det kræver, at du er Krifa Start, Basis eller Plus-medlem – og er du ikke allerede det, tager det få minutter at blive det. Så får du adgang til alt vores forebyggelsesmateriale med det samme.

Mere om forebyggelsespakken

Få meget mere viden om, hvad der udløser stress hos dig, og lær, hvordan du helt konkret forebygger det. Vores forebyggelsespakke giver dig konkrete råd og vejledning om:
  • Hvordan du lukker munden på din indre kritiker.
  • Hvordan du bliver mere opmærksom på dig selv og lærer at sige ”pyt”.
  • Hvordan du kan bruge bl.a. afspænding til at få mere ro i hverdagen.
Du finder både videoer, hvor Krifas stresskonsulenter rådgiver dig, konkrete øvelser og redskaber, artikler og podcasts med stresseksperter. Alt sammen noget, der hjælper dig med at forebygge stress.

Bliv medlem af Krifa

Du melder dig ind ved at udfylde nedenstående formular og angive, at du ikke er medlem af Krifa. Så får du tilsendt forebyggelsesmaterialet med det samme.

Du vil herefter blive kontaktet af en medarbejder, som byder dig velkommen i Krifa og håndterer resten af din indmeldelse og evt. overflytning.

Allerede medlem af Krifa?

Er du allerede Krifa Start, Basis eller Plus-medlem, udfylder du bare nedenstående formular og angiver, at du er medlem. Så vil du få tilsendt materialet med det samme.

Er du Krifa Light-medlem eller medlem af Kristelig A-kasse, accepterer du, at du ved tilmelding til forløbet bliver Krifa Basis-medlem.

Her kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger.

KVITTERING