Forside/ Medlemsfordele/ Talentbird
Forside/ .../ Talentbird

Nyt jobsøgningsværktøj til dig: Talentbird

Vidste du, at 75 procent af alle de ledige stillinger aldrig bliver til et jobopslag på jobportalerne? Få adgang til Det usynlige jobmarked med Talentbird - et nyt værktøj, der hjælper dig ind i varmen hos virksomhederne, inden jobopslaget udarbejdes.

Forestil dig, at du i en onlineprofil samler dine kernekompetencer, erhvervserfaring og jobønsker samtidig med, at du udvælger de brancher og virksomheder, som du er interesseret i.

Som noget nyt præsenterer vi et samarbejde med Talentbird. Det betyder, at du som Krifa-medlem får et Pro-medlemskab, som giver dig nogle ekstra fordele. På den måde er du altid tæt på virksomhederne, når behovet for en ny medarbejder opstår.

Du får:
  • Indblik i, hvad der gør dig speciel, og hvor du differentierer dig i forhold konkurrenterne på jobmarkedet
  • Hjælp til optimering af dit CV
  • Adgang til profilvisningsstatistikker og lønniveau-sammenligninger indenfor den nærmeste fremtid.
Pro-medlemsskabet giver dig en mulighed for at optimere din karriere. Det koster normalt 95 kr. pr. måned, men det er gratis for dig som medlem af Krifa.

Hvordan virker det?

Du opretter en profil med dine kernekompetencer, jobønsker og meget mere. Du kan også importere dit CV via LinkedIn. Talentbird er delt op, så der både er en side for jobsøgende – og for virksomheder, der søger efter medarbejdere.

Virksomhederne søger som udgangspunkt på dine kernekompetencer i kombination med dine ønsker til fx geografi, løn og arbejdstid. De kan også se dit CV. Det særlige ved værktøjet er, at virksomheden kan se, at du har en interesse i dem, hvis du dukker op i deres søgning. Med andre ord afstemmer I via Talentbird forventninger på forhånd, sådan at jobsamtalen kan handle om det vigtigste - nemlig dig og det, du er god til.

Tag dit gratis Pro-medlemskab i brug


Tag dit gratis Pro-medlemskab i brug - gå til Talentbird.

Fandt du, det du søgte?
Ja
Nej
Ville du have ringet ind, hvis du ikke fandt, hvad du søgte på krifa.dk?
Ja
Nej
Mange tak for din tilbagemelding.

Vi arbejder hele tiden på at gøre krifa.dk bedre, og vi er glade for, at du tog dig tid til at svare os.

Hvis du ønsker, at vi kontakter dig, skal du skrive til os her.