GF Forsikring - Ulykkesforsikring

Attraktiv ulykkesforsikring

Har du sikret dig og din familie økonomisk, hvis du kommer ud for en ulykke?

Som medlem i Krifa får du mulighed for at forsikre dig helt, som du selv ønsker. Vi har nemlig i samarbejde med GF Forsikring lavet en attraktiv ulykkesforsikring til dig. Der består af en solid basisdækning – og derudover kan du tilvælge nogle særlige fordele. På den måde får du en ulykkesforsikring, der er skræddersyet til dine behov.

 

Vil du have et tilbud på ulykkesforsikring?

 1. Ring til os på 7227 7227 – og så hjælper vi dig videre.
 2. Du bliver kontaktet af en rådgiver fra GF Forsikring.
 3. Du modtager et tilbud fra GF Forsikring. (Læs mere om, hvordan GF Forsikring behandler dine personoplysninger her).

Du kan også logge på Mit Krifa og bestille et tilbud herunder.


Ofte stillede spørgsmål om Krifa Ulykkesforsikring

 • Hvordan kan jeg sammensætte min ulykkesforsikring?

  Som udgangspunkt er der tre ting du skal tage stilling til, når du køber en ulykkesforsikring. Vil du have heltids- eller fritidsdækning? Hvor stor skal forsikringssummen være? Hvad skal méngraden være?

 • Hvilke fordele kan jeg vælge til?

  For at ulykkesforsikringen dækker dine behov bedst muligt, kan du bl.a. vælge strakserstatning, tyggeskade eller fører af motorcykel, scooter, knallert 30/45 og ATV og ekstra god dækning til børn. Du betaler altid kun for det, du skal bruge og har derfor selv indflydelse på prisen.

 • Hvad koster ulykkesforsikringen?
  Prisen på en ulykkesforsikring afhænger af flere faktorer og prisen er derfor individuel. Det er bla. dit valg af forsikringssum, méngrad og de forskellige tilvalg, der er med til at fastsætte prisen.
 • Har du brug for hjælp til at sammensætte din forsikring?
  Har du spørgsmål til, hvordan du bedst muligt sammensætter din ulykkesforsikring, kan du kontakte os. Vi hjælper gerne med rådgivning, så du træffer de rigtige valg udfra din situation.
 • Samlerabat op til 15 %
  GF Forsikring har samtidig en særlig rabat til dig, der er medlem af Krifa: Hvis du samler 3 eller flere af dine private forsikringer i GF, får du 15 % samlerabat.

Vil du vide mere?

Du kan læse meget mere om ulykkesforsikringen og prøve prisberegneren på GF Forsikrings hjemmeside.

Få 15 % rabat på dine forsikringer

I Krifa ønsker vi at sikre dig bedst muligt, når du har brug for hjælp. Derfor har vi indgået et samarbejde med GF Forsikring, som har lokale kontorer i hele landet, hvor du kan få personlig rådgivning i dit nærområde.

GF Forsikring har samtidig en særlig rabat til dig, der er medlem af Krifa: Hvis du samler 3 eller flere af dine private forsikringer i GF, får du 15 % samlerabat.

Læs mere om privatforsikring