Mål din arbejdslyst med GAIS og få hjælp til bedre trivsel

Mål arbejdslysten med GAIS

Få hjælp til bedre trivsel
Start måling
Når du ved, hvad der skaber trivsel for netop dig, kan du bedre selv gøre noget for at have det godt i dit arbejdsliv. Med GAIS trivselsmåling kan du på ca. 9 minutter måle din arbejdslyst og få konkrete værktøjer og inspiration til at forbedre den. Målingen er frit tilgængelig for alle, og du behøver ikke være medlem af Krifa.

Styrk arbejdslysten med et forløb, der passer til dig

Har du lyst til at tage af sted på arbejde om morgenen, er der en god chance for, at du kommer glad hjem. For din arbejdslyst påvirker hele dit liv. Med en GAIS trivselsmåling får du sat tal på, hvor din arbejdslyst kan blive bedre. Og med udgangspunkt i målingen får du inspiration, viden og værktøjer, som er særligt udvalgt til dig – og som du kan bruge til at gøre noget ved dét, der får dig til at trives.

Sådan måler du arbejdslysten med GAIS

GAIS 
1. Opret en profil
i GAIS eller log ind, hvis du allerede har én.
GAIS 
2. Tag målingen
og svar på en række spørgsmål om dit arbejdsliv.
GAIS 
3. Du får en rapport
med resultatet og konkrete tal på din arbejdslyst.
GAIS 
4. Du får værktøjer
og inspiration til at styrke din arbejdslyst

Er du leder?

Og kunne du tænke dig at måle dit teams arbejdslyst, så du helt konkret kan se, hvor du kan sætte ind for at styrke trivslen?
Overblik over "Min GAIS"

Når du har taget målingen, hjælper vi dig videre

Personlige guides og værktøjer
Udvalgte podcasts
Relevante artikler
Mulighed for personlig sparring for medlemmer af Krifa Fagforening

Din trivsel i arbejdslivet kan måles

Krifas Videncenter for God Arbejdslyst undersøger i samarbejde med Institut for Lykkeforskning og Kantar Gallup A/S, hvad der skaber trivsel og motivation i arbejdslivet. Siden 2015 har vi hvert år spurgt 2.500 danskere om deres arbejdsliv. Når vi ser på deres svar, er der især syv faktorer, som har betydning for arbejdslysten:

GAIS måler på din arbejdslyst i forhold til de syv faktorer og gør dig klogere på, hvordan du kan arbejde med det, der betyder mest for dig.

Krifa har en mission om at fremme den gode arbejdslyst for alle i Danmark, uanset hvad de arbejder med. Derfor stiller vi GAIS til rådighed for alle. Men hvis du skal have en personlig sparring om din måling og dine muligheder for at forbedre arbejdslysten, kræver det medlemskab af Krifa Fagforening.