Medarbejderne fortæller

Få et billede af hverdagen i Krifa, når 3 af vores medarbejdere her fortæller, hvordan de oplever at gå på arbejde i Krifa

Medarbejderne fortæller - Leif Simonsen

Leif Simonsen

IT porteføljeleder

Hvorfor valgte du at søge stilling i Krifa?

Det var afgørende vigtigt for min ansøgning til Krifa, at Krifa bygger på et kristent livs- og menneskesyn – og det er også en væsentlig grund til, at jeg stadig er her efter 25 år.

Hvad betyder det for dig at være ansat i en organisation, der bygger på et kristent livs- og menneskesyn?

I min tid i Krifa har jeg været ansat i en række forskellige stillinger – bla. som afdelingschef, som konsulent i HR og Direktionen, som udviklingskonsulent inden for det digitale område og nu som it-portefølje-leder, hvor jeg er ansvarlig for at prioritere alle Krifas it-projekter.
At Krifa bygger på et kristent livs- og menneskesyn skaber bla. en god og ordentlig omgangstone og en hverdag, hvor vi ikke møver os frem med spidse albuer, men i stedet puljer vores kompetencer og hjælper hinanden i hus med vores opgaver. Det giver mig tryghed til at udvikle og udfolde mit potentiale – hvilket bla. ses i de mange forskellige opgaver, jeg har bestridt i Krifa gennem tiden.

Hvad giver dig arbejdsglæde i hverdagen?

Det, der bla. giver mig arbejdsglæde er det gode kollegaskab, hvor vi er der for hinanden og kan bringe det bedste i hinanden i spil – og flere af mine kolleger er da også blevet min venner gennem årene.

Hør medarbejderne fortælle - Jane Sol Hauge

Jane Sol Hauge

 Direktionskonsulent

Hvorfor valgte du at søge stilling i Krifa?

Med ører på stilke hørte jeg første gang om det strategiske arbejde i Krifa. Ordene blev formidlet af en god veninde, der lige var blevet ansat i Krifa. Hun fortalte om James Bond-tema, skuespil og meget mere. Siden spurgte jeg ofte ind til strategien i Krifa. Det ses nemlig sjældent, at strategi og visioner bliver formidlet i et sådant omfang og på en så kreativ måde, som hun fortalte. Da stillingsopslaget som direktionskonsulent blev opslået, var min nysgerrighed allerede vakt, og tilmed kunne jeg læse min drømmestilling beskrevet.

Hvad betyder det for dig at være ansat i en organisation, der bygger på et kristent livs- og menneskesyn?

For mig er det af stor betydning at være en del af en organisation, der tager afsæt i et værdibaseret fællesskab og menneskesyn. Det giver mig først og fremmest en tro på, at organisationens medlemmer behandler hinanden med respekt og værdighed, og det oplever jeg virkelig i Krifa. Her er ingen rundsave på albuerne, og som kollegaer glæder man sig over hinandens succes. Jeg oplever stor kollegial omsorg og hjælpsomhed, som er vanskelig at finde magen til i andre organisationer, og det bidrager til et super godt arbejdsmiljø at skabe resultater i.

Hvad giver dig arbejdsglæde i hverdagen – fagligt og socialt?

Det har givet mig stor arbejdsglæde at være med til at udvikle Krifas mission - at give God Arbejdslyst til det danske arbejdsmarked . Jeg stortrives i mit faglige arbejde med strategi, ledelse og organisationsudvikling. Jeg bliver konstant udfordret i mit job og har oplevet værdifuld læring både fagligt og personligt i den tid, jeg har været ansat i Krifa. Det giver mig arbejdsglæde at få ansvar og skabe udvikling, og jeg nyder den sparring og inspiration, jeg får fra min chef og mine dygtige kollegaer i organisationen. Ud over det faglige fællesskab kan jeg se tilbage på nogle virkelig fede fællesskabsoplevelser som organisation. Her er kreativiteten også stor, og det sociale bidrag fantastisk.

Shahab Milani

Shahab Milani

Afdelingschef

Hvorfor valgte du at søge stilling i Krifa?

Jeg valgte at søge en stilling i Krifa, da jeg kendte flere, der arbejdede her. Den passion, jeg kunne føle fra dem, når de snakkede om deres arbejdsplads, smittede virkelig af på mig. De var stolte af at fortælle, at de arbejdede i Krifa, og om det, Krifa stod for.

Hvad betyder det for dig at være ansat i en organisation, der bygger på et kristent livs- og menneskesyn?

Først og fremmest vil jeg sige, at uanset hvad man har af religiøs overbevisning, er man velkommen i Krifa både som medlem og som medarbejder. At en organisation som Krifa bygger på nogle menneskelige værdier, som for eksempel anerkendelse, tiltaler mig rigtig meget.

Hvad giver dig arbejdsglæde i hverdagen – fagligt og socialt?

Fagligt vil jeg sige, at mine medarbejdere giver mig arbejdsglæde. Som leder er det vigtigste, et godt arbejdsmiljø, at ens medarbejdere har det godt og trives i deres arbejde, så de kan give God Arbejdslyst til medlemmer og kolleger. Så jeg elsker, når mine medarbejdere deler deres succeshistorier, gode oplevelser og de sager, hvor der var brug for, at de gjorde noget ekstra for at hjælpe medlemmet. Det er arbejdsglæde.

Socialt er det helt klart det sammenhold, der er i mit team og de to andre teams i Krifa Aarhus. Der er godt 50 forskellige personligheder, alle kender hinanden mere eller mindre, og alle har noget unikt at bidrage med.


Mød flere medarbejdere fra Krifa på Studentum.dk 

Se vores ledige stillinger her.