Når du søger job i Krifa

Vi ansætter jævnligt nye medarbejdere i Krifa. Læs her hvordan processen er, når vi skal besætte en ledig stilling

Når vi skal besætte en ledig stilling, vurderer vi allerførst, om stillingen skal opslås, eller om vi vurderer, at stillingen med stor sikkerhed vil blive besat af en intern kandidat. I langt de fleste tilfælde vælger vi at slå stillingen op – også selv om vi måske kan have den rette kandidat et andet sted i organisationen.

Sådan foregår ansættelsesprocessen

Eksterne jobopslag opslåes altid på vores egen hjemmeside og på jobindex. Stillingerne skal altid søges direkte i vores rekrutteringssystem – fra det link der er i selve opslaget. Når du har sendt din ansøgning, modtager du automatisk en bekræftelse på, at vi har modtaget den.

Normalt vil der være en ansøgningsperiode på ca 14 dage, og i denne periode læser vi løbende ansøgninger igennem efterhånden som de kommer ind.

Samtaler, test og referencer

Efter ansøgningsfristens udløb vil vi endeligt udvælge de ansøgere, som vi inviterer til en samtale. I de fleste tilfælde vil vi udvælge de 4-5 ansøgere, som vi bedst kan se i stillingen til den første samtalerunde.

Udover ansøgerne vi inviterer til samtale, vælger vi et antal ansøgere ud, som vi kan invitere ind, såfremt vi har behov for at møde flere kandidater i første runde. De resterende ansøgere vil får et afslag 1-2 uger efter ansøgningsfristen.

I samtalen deltager den ansættende chef – og derudover vil der deltage enten en HR-konsulent, en chefkollega eller en medarbejder.

Efter første samtalerunde udvælges 1-3 kandidater til 2. samtalerunde.
Inden den ene samtale vil vi normalt bede ansøgeren om at udfylde en E-stimate personprofilanalyse, som vi bruger ifm. samtalen. Du får link til analysen tilsendt på mail, og derefter udfylder du analysen online. Du vil enten få en tilbagemelding fra en chef eller en HR-konsulent, som er certificeret i brug af E-stimate personprofilanalysen, ifm. samtalen eller på telefon forud for samtalen

Til de fleste stillinger vil vi også bede ansøgeren om at forberede en case til 2. samtalerunde. Efter 2. samtalerunde udarbejdes kontrakt til den ansøger, som vi tilbyder jobbet – og de resterende ansøgere får afslag på deres ansøgning.

Gode råd, når du skriver en ansøgning

Vi modtager kun ansøgninger direkte i vores elektroniske ansættelsessystem. I alle jobopslag er der et link til at søge.
Ansøgningerne læses altid igennem af 2 personer, som vurderer ansøgerne i forhold til de kompetencer og erfaringer, som vi søger efter. Udvælgelse af ansøgere til samtaler vil altid være en subjektiv vurdering – men vi bestræber os på så vidt muligt at vurdere ansøgerne ud fra de samme parametre.

Når du skriver din ansøgning, kan du med fordel følge disse råd:

•    Undgå at bruge standardansøgninger
•    Forsøg at skrive kort og konkret
•    Skriv til jobopslaget. Forhold dig til, hvilke konkrete kompetencer mv der bliver efterspurgt i opslaget – og om det matcher dine kompetencer
•    Vi vil rigtigt gerne vide hvem du er, hvad du kan – og ikke mindst hvad du vil; hvad du bliver motiveret af.
•    Undgå at bruge hele din ansøgning på at fortælle hvad du laver nu eller hvorfor du søger væk fra dit nuværende arbejde
•    Vi vil altid gerne vide, hvorfor du søger job i en organisation, der bygger på et kristent livs- og menneskesyn?
•    En god ansøgning er skrevet i et flydende sprog, der gør den let at læse. Den falder ikke i floskler og der er ikke for mange fejl. Få en ven til at læse din ansøgning igennem inden du sender den!

Udover selve ansøgningen, skal du altid vedlægge et opdateret CV. Derudover må du gerne vedlægge relevante eksamenspapirer, udtalelser samt oplysninger om referencepersoner.

 
Se vores ledige stillinger her.