Samtale om bedre arbejdslyst

Samtale om bedre arbejdslyst

Ved du hvad, der er vigtigst for din arbejdslyst? Eller hvilken ting med betydning for arbejdslysten, hvor det halter mest hos dig lige nu? Det kan du både få afklaret og få sparring til at forbedre.

Vi har fundet de syv faktorer, der har størst betydning for arbejdslysten ved at spørge over 25.000 lønmodtagere. Den viden kan du få glæde af. Du kan få målt din arbejdslyst med vores værktøj GAIS, og du kan få en samtale med en af Krifas arbejdslystkonsulenter om, hvordan du kan få større trivsel på arbejdet.

Fokus på det vigtigste for dig

De syv vigtigste faktorer for arbejdslysten hos danske lønmodtagere er

  • Mening
  • Mestring
  • Balance
  • Ledelse
  • Medbestemmelse
  • Resultater
  • Kolleger

I samtalen fokuserer vi på den eller de faktorer, hvor det er vigtigst for dig at få idéer og konkrete værktøjer til et (endnu) bedre arbejdsliv.

Der er både noget at hente, hvis du har en faktor, hvor der er noget, der driller, eller hvis du vil undersøge dine muligheder for at udvikle dig og få endnu større trivsel i de næste år. Nogle har også glæde af at blive skarpe på, hvad der giver dem mest arbejdslyst, inden de skal ud og finde et nyt job.

Før samtalen får du sendt et link til GAIS, hvor du kan måle din arbejdslyst. Resultatet af målingen vil blive taget med i dialogen om de emner, du har valgt, at samtalen skal handle om.

Vi tilpasser samtalen til din situation

Du har mulighed for flere samtaler og kan blive tilknyttet en fast sparringspartner, der kender din situation. Vi tilpasser et forløb for dig. Samtalen kan være på telefon, via Skype eller ved et personligt møde. Vi behandler både din henvendelse og selve samtalen fortroligt.

Samtalerne forudsætter, at du er medlem af Krifa Fagforening eller Krifa Start. Er du endnu ikke medlem, kan du melde dig ind her.