Få hurtig hjælp, hvis du bliver opsagt

Hurtig hjælp ved opsigelse

Vi står klar til at hjælpe dig med jobsøgningen allerede i din opsigelsesperiode, så du hurtigt kan spore dig ind på, hvad næste skridt i dit arbejdsliv skal være.

 I en “hurtig hjælp ved opsigelse-samtale" er vi din tætte sparringspartner i din opsigelsesperiode. Vi hjælper dig hurtigt i gang med jobsøgningen og følger dig trygt på vej mod dit næste job.

 

Det kan du bl.a. få hjælp til under samtalen

  • At lægge en god plan for din jobsøgning
  • Konkret sparring på ansøgning og CV
  • Kompetenceafklaring og retning
  • Rådgivning om kurser, uddannelse, brancheskift mm.
  • Forberedelse af jobsamtale eller netværksmøder

Læs mere om, hvad du kan få hjælp til

Sådan foregår samtalen

  1. Du vil blive ringet op af konsulenten på det tidspunkt, du har booket

  2. Samtalen foregår over telefon eller videoopkald i Teams

  3. Samtalen varer ca. 45 min. og tager udgangspunkt i de emner, du gerne vil tale om

Sådan booker du samtalen

Du booker din samtale på Mit Krifa via knappen herunder.

Vil du gerne have en samtale, men ikke er medlem af Krifa, kan du melde dig ind her

Hvem kan booke en samtale?

For at booke en “hurtig hjælp ved opsigelse-samtale" skal du være opsagt og medlem af Krifas a-kasse.

Unikt tilbud til a-kassemedlemmer

Normalt kan du som a-kassemedlem først få hjælp til din jobsøgning, når din opsigelsesperiode er slut, og du overgår til at være ledig. Men I Krifa har vi valgt at tilbyde dig hjælp til jobsøgningen allerede fra den første dag i din opsigelsesperiode. 

Det har vi gjort, fordi vi ved, at det kan være en stor fordel at komme godt i gang med jobsøgningen allerede i opsigelsesperioden. Her har du nemlig friheden til at søge job på netop den måde, du trives allerbedst i, uden at være underlagt lovpligtige samtaler og regler, som kommer, så snart du er officielt ledig. 

 

Den samme faste sparringspartner hele vejen

Når du booker en samtale hos os, vil det være den samme jobkonsulent, der hjælper dig og er ved din side hele vejen indtil, du er i arbejde igen.  

På den måde kender konsulenten altid til dig og din situation og kan dermed give dig sparring og målrettet hjælp.

Find også hjælp og inspiration online

Det kan du få hjælp til i en "hurtig hjælp ved opsigelse-samtale"

I samtalen vil vi altid tage udgangspunkt i dig og din situation. Her kan du læse mere om, hvad vi blandt andet kan komme ind på under samtalen.

At lægge en god plan for din jobsøgning

Sammen kickstarter vi din jobsøgning ved at lægge en god strategi for, hvordan du kan gribe processen an. Vi snakker om dine ønsker og behov og ser på, hvad dine første skridt mod et nyt job skal være. En god plan for din jobsøgning kan give dig overblik og ro i maven i en ellers svær periode. 

Konkret sparring på ansøgning og CV

Under samtalen kan du få råd og vejledning til at skrive bedre og mere målrettede ansøgninger og CV. Få hjælp til, hvordan du griber det hele an og kommer i gang med at skrive din ansøgning og CV.  

Har du allerede været i gang med at skrive en ansøgning og/eller CV, kan du også få helt konkret feedback på disse. Det får du ved at sende din ansøgning og CV til os inden samtalen.

Kompetenceafklaring og retning

Det kan være udfordrende at finde fodfæste efter en opsigelse. Men måske har der netop nu budt sig en mulighed for, at du kan tage nye skridt i dit arbejdsliv? Det vil vi gerne hjælpe dig med at få klarhed over under samtalen.  

Derfor ser vi sammen på dine kompetencer og muligheder. Vores mål er at give dig blik for, hvad du er god til, og hvad du kan tilbyde i dit næste job. Vi ser også sammen på, hvor du evt. kan udvikle dine kompetencer, fx gennem uddannelse eller kurser.

Rådgivning om kurser, uddannelse, brancheskift mm.

Overvejer du at ændre kurs? Måske søger du andre udfordringer, bedre arbejdstider, en højere løn, et mere skånsomt job eller noget helt andet? Vi er her for at hjælpe dig med at forstå, hvad der kræves for at opnå dine mål. Vi tager en snak om dine muligheder, hvilken retning du skal i, og hvordan du får økonomien til at hænge sammen.  

Hvis du går med drømme om at skifte branche, kigger vi sammen ind i, hvilken branche der vil være den rette for dig, hvad du vil opnå med skiftet, om du har brug for uddannelse, hvad det vil koste dig og meget mere.

Forberedelse af jobsamtale eller netværksmøder

Efter en opsigelse kan det være helt uvant pludselig at skulle til jobsamtaler eller ud og “sælge sig selv” i sit netværk. Vi er her for at give dig støtte og vejledning i den proces, så du kan stå stærkt med selvtillid og give det bedste indtryk i mødet med din potentielle nye arbejdsgiver.

Har du en konkret samtale du skal til, så tager vi udgangspunkt i denne under samtalen. Sammen tager vi en snak om, hvad du kan forvente at blive spurgt om, hvordan du bedst viser din interesse for virksomheden samt fremhæver, hvad du kan tilføre i jobbet.