Book en jobskifte- og karrieresamtale med os

Karrieresamtale

Har du brug for hjælp til din jobsøgning eller til at finde nye udfordringer i dit arbejdsliv? Så book en samtale med din karrierekonsulent og få hjælp med udgangspunkt i dit behov.

I en karrieresamtale hjælper vi dig lige der, hvor du har brug for det - uanset om du har større overvejelser om dit fremtidige arbejdsliv eller brug for helt konkrete råd til at få et bestemt job.

Det kan du få hjælp til under samtalen

  • Sparring på ansøgning og CV
  • Kompetenceafklaring
  • Jobsamtalen
  • Brancheskift
  • Efteruddannelse og kurser

Læs mere om, hvad du kan få hjælp til og hvordan.

Sådan foregår samtalen

  1. Du vil blive ringet op af karrierekonsulenten på det aftalte tidspunkt

  2. Samtalen foregår over telefon eller videoopkald i Teams.

  3. Samtalen varer ca. 45 min. og tager udgangspunkt i de emner, du gerne vil tale om

Vil du gerne have konkret feedback på din ansøgning og/eller CV under samtalen, kan du med fordel sende det til os inden samtalen.

Sådan booker du samtalen

Du booker din samtale i MitKrifa via knappen herunder. Er du i job og medlem af fagforeningen, skal du booke det, der hedder en Karrieresamtale. Du kan booke enten en telefonisk eller en digital samtale.

 
Vil du gerne have en samtale, men ikke er medlem af Krifa, kan du melde dig ind her.
 

Personlig karrierekonsulent

Når du booker en samtale hos os, har du mulighed for at tale med den samme karrierekonsulent hver gang. På den måde kender konsulenten til din situation og kan dermed give dig den bedste vejledning.

Find hjælp og inspiration online

Se, hvad Mette fik ud af samtalen

Mette var ikke glad for sit arbejde, og efter en samtale med en karrierekonsulent blev hun afklaret i, hvad hun skulle gøre. Kort tid efter samtalen sagde hun sit job op for at skifte til en helt anden branche – en beslutning hun er meget glad for i dag.

Det kan du få hjælp til i en karrieresamtale 

Din trivsel i dit arbejdsliv vil altid være udgangspunktet for vores samtaler. Her kan du læse mere om, hvad vi blandt andet kan komme ind på under samtalen med dig.

Sparring på ansøgning og CV 

Få hjælp og vejledning, der gør dig i stand til at skrive bedre og mere målrettede ansøgninger og CV. Noget af det vigtigste ved din ansøgning og dit CV er nemlig, at det er målrettet lige netop det job, du søger. Det er derfor også muligt, at du inden samtalen kan sende din ansøgning og CV til os, så du kan få konkret vejledning ud fra dem. 

Vi hjælper dig uanset, om du er ledig og derfor søger nyt job, eller allerede har et job og søger et andet.

Jobsamtalen

Står du overfor at skulle til jobsamtale? Så tager vi en snak med udgangspunkt i den konkrete jobsamtale, du skal til. 

Vi snakker om, hvad du typisk kan blive spurgt ind til, og hvordan du viser nysgerrighed overfor virksomheden og får vist, hvad du kan bidrage med i jobbet. Har du fået en case eller test, du skal forberede dig på inden samtalen, så tager vi også en snak om den.

Du kan også finde gode råd til jobsamtalen her.

Brancheskift 

Går du med overvejelser om at skifte branche? Måske fordi du har brug for nye udfordringer, andre arbejdstider, højere løn, et mere skånsomt job eller andet? Så hjælper vi dig med, hvad der skal til for at opnå det.

Vi snakker om, hvilken branche, der vil være den rette for dig, hvad du vil opnå med skiftet, om du har brug for uddannelse, hvad det vil koste dig og meget mere. 

Kompetenceafklaring 

Hvad er dine stærkeste kompetencer? Det kan for mange være svært at svare på. Vi hjælper dig med at definere dine kompetencer, så du får et blik for, hvad det er du er god til og kan tilbyde i et kommende job.

Vi kigger også på dine muligheder for at udvikle dine kompetencer f.eks. med uddannelse eller kurser. Under samtalen vil du typisk blive præsenteret for nogle øvelser og redskaber, som du kan arbejde videre med selv efter samtalen. 

Efteruddannelse og kurser

Vi guider dig i, hvad du kan gøre for at opkvalificere dig – uanset, om du ønsker at opkvalificere dig i dit nuværende job, eller fordi du har brug for nye kompetencer i forbindelse med et brancheskifte eller nyt job. Vi tager en snak om dine muligheder, hvilken retning du skal i, og hvordan du får økonomien til at hænge sammen.